Prinses Juliana blijft hotel restaurant

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Prinses Juliana blijft hotel restaurant

Met dialysecentrumHet gerenommeerde hotel restaurant Prinses Juliana blijft behouden voor Valkenburg aan de Geul en omgeving. In het pand aan Broekhem vindt het “Dialysecentrum Valkenburg” haar onderdak.
Dit centrum is onderdeel van het Maastrichtse Universitair Medisch Centrum. In het pand worden twee dialysekamers ondergebracht waarin per kamer drie behandelingen per dag kunnen plaatsvinden.
De Valkenburgse ondernemer René Naus, van restaurant Gaudi op het Grendelplein, zal met zijn vrouw Agnetha, het horecagedeelte exploiteren. Dit deel van het pand is voor iedereen toegankelijk om te dineren, van het terras en uitzicht te genieten en om te overnachten. “Het was moeilijk om het plan rond te krijgen” zegt Naus. “Het plan is uniek voor Nederland”.
“Onze keuken kan aan dieetpatiënten zelfs diëten op maat leveren”. Naast deze horecaondernemer is het UMC+ een andere partner. “Wij huren twee dialysekamers bestemd voor 6 patiënten. Die kunnen vanaf 1 dec. a.s. in Valkenburg terecht” aldus dr. Frank van der Sande (UMC+).
“Valkenburg kon beide partners een parkachtige omgeving aanbieden” zei een trotse burgemeester Eurlings.
“Mensen die de locatie Prinses Juliana bezoeken moeten zich daar goed voelen. Dit plan is het eerste in een rij uit de Agenda Valkenburg. Het terrein van bierbrouwerij de Leeuw is een ander onderdeel waar wij samen met het AZM een congrescentrum en hotel willen laten verrijzen”.
De komende weken worden in het gebouw aanpassingen aangebracht. Aan de buitenkant zal er niets veranderen.
Foto: Fons Winteraeken, Tv Valkenburg © 2008

← Vorig bericht

Uitslag golfkampioenschappen Falconcup

Door aanplant geen uitzicht meer

Volgend bericht →

Plaats een reactie