Prinses Sanne regeert in het Törkeland.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Prinses Sanne regeert in het Törkeland.

Ze wordt geëscorteerd dor vier stoere heren.Afgelopen zondag werd in Vilt de ‘Moesj Koeme’ kinderzitting gehouden waarbij het jubileumpaar prins Lars II en prinses Femke aftrad. Het nieuwe prinsenpaar van JCV de Törke bestaat uit prinses Sanne en haar hofdame plus vier stoere heren.

De middag werd gevuld met optredens van Jacky Baggen, Frans Croonenberg en het laatste Vilternuujts. Viltermannen lieten zien dat ze de Zumba Clare kunnen dansen.
De eigen Viltse Boys Falko en Ruud brachten zowel hun oude ‘Hey vilt kom op’ als hun nieuwe sjlager ‘Vilter törken style’ ten gehore.

Prinses Sanne is 10 jaar en woont op de Bergerveldweg in Berg en zit in groep 6 van BS Vilt. Haar hobby is dansen. Deze sport beoefent ze tweemaal in de week.

Sanne vertelt Tv Valkenburg: "Carnaval vieren is iets wat ik ontzettend graag doe. Prinses worden in Vilt was dan ook een grote droom van mij. Ik was super blij en verrast toen papa en mama mij op de 11e van de 11e vertelden dat ik prinses mocht worden van JCV den Törk".

Foto’s Irishphotos.nl

← Vorig bericht

Rioleringswerken stagneren door koude weer.

Optochtwagens mogen niet hoger dan 4 meter zijn!

Volgend bericht →