Priscilla Amory uit Broekhem opgeroepen voor de Nederlandse Kampioenschappen voor teams

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Priscilla Amory uit Broekhem opgeroepen voor de Nederlandse Kampioenschappen voor teams

Op 6 januari 2007zal Priscilla Amory uit Broekhem deelnemen de Nederlandse Kampioenschappen voor teams.
Nadat ze aan de Limburgse Kampioenschappen op 9 december voor senioren had deelgenomen in Born en daar het brons wist te behalen na vier spannende wedstrijden, had ze gedacht dat dit haar laatste toernooi was voor dat ze voor haar stage naar Tenerife zou vertrekken, maar toen kreeg ze op 11 december te horen dat ze was geselecteerd voor het NK voor teams in Utrecht.
Dit is voor Priscilla een hele uitdaging en natuurlijk fantastisch dat ze hier voor werd gevraagd.
Ze zal dan nu ook de komende drie weken hard moeten gaan trainen op de mat maar ook daar buiten, want ze wil natuurlijk ook hier gaan voor het goud met haar team.
Priscilla vindt dit een kroon op haar toekomstige judocarrière en ze zal zich dan ook voor de volle honderd procent hier voor gaan inzetten want dit is de eerste keer dat ze wordt geselecteerd voor een NK.
Als individueel heeft ze al meerdere keren meegedaan aan een NK maar dit kwam to standdoor plaatsing bij de districtskampioenschappen voor de jeugd, maar dit is de eerste keer dat ze meedoet aan een NK voor senioren.
Priscilla is na haar start bij Judoclub Kano uit Houthem in het nieuwe seizoen lid geworden van JTM uit Maastricht.
We wensen Priscilla dan ook veel succes met haar team op 6 januari en hopen dat ze met het goud naar Maastricht terug komt.

← Vorig bericht

Kerstspel buurtvereniging Heekerbeek

Drukke Kersttijd voor gemengd koor One2Sing

Volgend bericht →