Proclamatie jeugdprinsenpaar van JCV Den Törk

|
, ,

Met een bonte zitting in Cascade, Vilt

Op zaterdag 13 januari vindt vanaf 18.49 uur in gemeenschapshuis Cascade aan de Nachtegaalstraat 25 in Vilt de proclamatie plaats van het nieuwe prinsenpaar van JCV den Törk.

Voordat het zover is, vult een bonte zitting met optredens van verschillende artiesten het avondprogramma. Het wordt een gezellige avond die dankzij de medewerking van eigen Vilter artiesten en gast artiesten gestalte krijgt.

Optredens door eigen Vilter artiesten zijn er o.a van de groep “Geezeten” en de journalisten van het “Vilter journaal”. De dansmarietjes van JCV den Törk verzorgen een wervelend optreden met een drietal dansen. Verder zijn er optredens van de artiesten Huub Stassen als buutereedner, Neet kepot te kriege met zang en Mesjieu Maurice met zang. De muzikale toon wordt gezet door de Vilter hofkapel onder leiding van Guido Braeken.

Het hoogtepunt van deze zitting is natuurlijk, nadat op gepaste wijze afscheid is genomen van prins Sander en prinses Soraya, de installatie van het nieuwe prinsenpaar van het Törkenrijk.

Iedereen is van harte welkom om dit mee te maken!

De entree bedraagt voor de leeftijd tot 12 jaar €4,00. Voor 12 jaar en ouder € 5,00.

← Vorig bericht

Meisjes 7-tal van Struchter Boys najaarskampioen

Fractie IBGV houdt spreekuur in Schin op Geul

Volgend bericht →