Programma Jonge en Oude Nobele Schutterij van Valkenburg

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Programma Jonge en Oude Nobele Schutterij van Valkenburg

De Jonge Nobele Schutterij Valkenburg viert 17 september haar 350 jaar bestaan.

Dat weekend organiseert schutterij Valkenburg ook het jaarlijkse Bieleman -& sappeurstreffen. Naast de vele schuttersfeesten waaraan de bielemannen en sappeurs mogen deelnemen, wordt sinds kort ééns per jaar een speciaal treffen georganiseerd. Dit jaar valt de Jonge en Oude Nobele uit Valkenburg deze eer ten deel, omdat zij de vorige editie hebben gewonnen. De bielemannen en sappeurs meten hun krachten door verschillende opdrachtren uit te voeren. Dit zal gehouden worden op zaterdag 16 september.

Programma zaterdag 16 september:

14.00 uur Opening – vlaggen hijsen – kamerschieten

15.00 uur aanvang spellenwedstrijd bielemannen en sappeurs, met muziek van dj red allerd. Later die dag zal er nog een tombola en de prijsuitreiking gehouden worden.

Zondag 17 september viert de Jonge Nobele Schutterij Valkenburg haar 350 jarig bestaan. Zo staat dat gegraveerd in de zilveren koningsvogel die nu, na 350 jaar, nog steeds in het bezit is van de Valkenburgse schutterij. Het programma op zondag 17 september ziet er als volgt uit:

09.30 uur Heilige Mis in Nicolaas en Barbarakerk

11.00 uur onthulling plaquette in Gemeentegrot

13.00 uur Opening – vlaggen hijsen – kamerschieten

14.30 uur aanvang gelegenheid tot feliciteren met muziek van dj red allerd.

Beide dagen worden georganiseerd in op het terrein van Koningswinkelhof te Valkenburg. Koningswinkelhof ligt in de Plenkertstraat. Iedereen is van harte welkom op beide feestdagen en de entree is gratis.

← Vorig bericht

Kunst- en antiekmarkt in centrum Valkenburg

Six Up Eagles Combinatie begint aan nieuw seizoen

Volgend bericht →