Programma nacompetitie voor VV Walram

Voorpagina » Toerisme » Programma nacompetitie voor VV Walram
Door een zwaar bevochten zege op concurrent RKVVL/Polaris (2-1) heeft Walram zich afgelopen zondag weten te plaatsen voor de nacompetitie. De derde plaats op de ranglijst betekent dat de Valkenburgse ploeg de periodetitel kan overnemen van kampioen Schimmert. RKVCL en SCG Gronsveld zijn de andere periodekampioenen in de vierde klasse A.
Komende zondag start de ploeg van trainer Jordy Reneerkens aan wat misschien wel kan leiden tot een mooi seizoenseinde. De eerste nacompetitieronde wordt dan om 14.30 uur ingezet bij VV De Leeuw in Brunssum, een van de periodekampioenen uit de vierde klasse B. De Leeuw eindigde als nummer vier met 57 punten uit 26 duels en een doelsaldo van +35 (82-47). Topscorer in de ploeg is Zico Bok.
Donderdag 26 mei is dan de return in Sportpark Oost, aanvang 19.00 uur. Bij een gelijke totaalstand volgt een verlenging, uit-doelpunten tellen niet dubbel.
Mogen we kampioenenploeg van Schimmert als voorbeeld nemen? Zij waren gisteren voltallig aanwezig op sportpark Oost om getuige te zijn van het kampioenschap van een van hun jeugdteams. Laat die geste een voorbeeld zijn voor iedereen die Walram een warm hart toedraagt en in elk geval de komende twee wedstrijden onze eerste ploeg ook met hun aanwezigheid ondersteunt.
De winnaar van dit duel speelt dan vervolgens op 29 mei en 5 juni voor een plek in de derde klasse tegen de winnaar van het duel Born tegen RKVB (Baexem). Walram (of De Leeuw) speelt dan eerst thuis.
De gegevens zijn aangeleverd door Frits Feuler van VV Walram Valkenburg.
← Vorig bericht

Stem op onze 'uitstallingsbeleid' poll

Bestrijding bladluizen en mijten kost 13 mille

Volgend bericht →