Programma van de 10 uur van Valkenburg

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Programma van de 10 uur van Valkenburg

De officiële opening is om 17 uur in Hotel Voncken waarbij aanwezig zijn burgemeester Constant Nuijtens, deputé Martin Eurlings, deputé Odile Wolfs, de eerste nederlandse tourwinnaar Jan Janssen, dhr. Florian Antohi, vice ambassadeur van Roemenie uit Den Haag en veel oud Limburgse tourrenners en andere genodigden.
Om 18.30 uur is de voorstelling van de oud tourrenners op het feestterrein Theodoor Dorrenplein, waarna deze om 19.00 uur een “tour”wedstrijd rijden. Om 20.00 uur is de start van de individuele fietsers: een wedstrijd van 2 uur waarna de huldiging. Vanaf 18.30 uur is het live optreden van Limburgse artiesten op het Theodoor Dorrenplein.
Zaterdag start om 11.00 uur de voorstelling van de ploegen en om 12.00 uur wordt het startschot gegeven voor de ploegenwedstrijd “10 uur van Valkenburg”. Er komen 40 ploegen aan de start, die om het half uur wisselen van rijder. Vanaf 19.00 is er weer live optreden van allerlei Limburgse artiesten
Zondag is de dag voor de jeugd. Vanaf 10 uur dikke banden race voor kinderen vanaf 4 jaar. Het Biker fun park is aanwezig onder leiding van Marc Lotz met allerlei aktiviteiten voor de jeugd en om 13.00 uur de prominenten race. De afsluiting van het evenement. Ook ’s morgens weer live optreden van Limburgse artiesten.

← Vorig bericht

Verkeersremmende maatregelen op de Geulhemmerweg

Leerlingen Franciscusoord krijgen Verkeerstuin van Kiwanisclubs

Volgend bericht →