Programma’s vanaf 11 april

Voorpagina » Nieuws » Programma’s vanaf 11 april

Onze programma’s starten zondag 11 april om middernacht en zijn te zien tot zaterdag 17 april om middernacht. Behalve die programma’s waar het anders aangegeven staat.

TV Valkenburg Vandaag (elk uur)

Maatregelen om publiek te weren bij Amstel Goldrace;
Daan Prevoo beëdigt als nieuwe burgemeester.

Op de Bok met Claudia Bisschops (dagelijks om 11, 16 en 21 uur)

Donderdagavond 8 april was in het politieke praatprogramma ‘Op de Bok’ voormalig wethouder van financiën, Claudia Bisschops, te gast. De CDA-politica praat met presentator Jan Martens over de coalitiebreuk, de gevolgen voor de gemeente Valkenburg aan de Geul en het vervolg van haar politieke carrière. Het programma is ieder uur te zien tot en met woensdag 14 april.

De Rode Loper – Ondernemen in coronatijd

In aflevering 12 van de Rode Loper gaan we bij enkele ondernemers langs. Het is nog steeds coronatijd en ondernemers hebben te maken met strenge regels. Sommige zaken zijn dicht en andere zijn gedeeltelijk open. Ze roeien met de riemen die ze hebben. Hoe gaat dat nu? Hebben ze personeel moeten ontslaan? Komen er genoeg klanten om het hoofd boven water te houden? We horen dat het allemaal niet meevalt, vaak hebben ondernemers hun eigen reserve al volledig moeten aanspreken om te overleven. Je ziet in het straatbeeld dat er zaken beëindigd zijn, maar opvallend genoeg zijn er ook ondernemers die juist in deze tijd beginnen, rekening houdend met de strenge regels. Moedig. Zo gingen we langs bij Andy Vanderhallen, hij opende onlangs een optiekzaak. Ondernemen in coronatijd in de Rode Loper, vanaf 11 april op TV Valkenburg.

KERNgezondTV (ieder uur)

In deze drieëntwintingste aflevering van KERNgezondTV uiteraard weer een mop van de week op de Volta Limburg Fruitmobiel, weer een heerlijk gerecht van chefkok Wesley en duikt Berry de handbalwereld in. Maar uiteraard beginnen we met de warming-up van Ricardo.

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.
Elke dag om 10:00 en 15:00 uur.

Waar zijn we te zien?

Onze TV programma’s zijn te zien via:

  • Ziggo: digitaal kanaal 42
  • Glasvezel KPN: kanaal 1437
  • Glasvezel XS4ALL: kanaal 143
  • T-Mobile: kanaal 795.

Verder overal in de wereld via deze website (menu TV > Live TV of Uitzending Gemist) en via onze apps.

Nieuwstips?

Mail je nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv

← Vorig bericht

Ingezonden brief over KWF trekt stekker uit SamenLoop voor Hoop 

Samenwerkende gemeenten ten strijde tegen de eikenprocessierups

Volgend bericht →