Programma’s vanaf 11 december

Voorpagina » Nieuws » Programma’s vanaf 11 december

Onze programma’s starten zondag 11 december om middernacht en zijn te zien tot en met zaterdag 17 december om middernacht.

TV Valkenburg Vandaag

Gemeente zoekt ‘koplopers’;
Paul van Weersch treedt terug;
Wat is een eco-kerstboom?;
Vernieuwde Kerstparade.

Overige programma’s

Achter de Veurkant met Claudia Volders
Claudia Volders schetst een beeld hoe zij als moeder en echtgenoot in het leven staat en hoe schilderijen haar levensvisie uitdragen. Daarnaast geeft zij een inkijk in haar bijzondere relatie met de wispelturige rivier de Geul.

In ’t Zunneke met Monique Geelen en Nadine Pisters
Onlangs werd de redactie van het programma In ’t Zunneke door Nadine Pisters benaderd met het verzoek om Monique Geelen eens in ’t Zunneke te zetten. Monique  staat altijd klaar voor iedereen om te helpen waar haar hulp gewenst is. Nadine en Chris Pisters hebben dat aan den lijve mogen ondervinden. Drie jaar geleden  werd hun zoon Lennon ernstig ziek. Hij bleek leukemie te hebben en moest twee stamceltransplantaties ondergaan. Gelukkig gaat het nu beter met hem en is  alle hoop gevestigd op een blijvend herstel. Het gezin is lange tijd door een hel gegaan. Lennon heeft vaak langdurig in het Prinses Maxima ziekenhuis in Utrecht gelegen.  

Monique en haar man Hub zijn iedere vrijdag naar Utrecht gereden om Nadine, Lennon en Chris te steunen. Toen Lennon weer thuis was, heeft Monique iedere dinsdag met hem zitten knutselen. De redactie van het programma vond het gepast om niet alleen Monique een bloemetje te overhandigen maar ook Nadine als steuntje in de rug van een fraaie ruiker te voorzien. 

Waar zijn we te zien?

Onze TV programma’s zijn te zien via:

  • Ziggo: digitaal kanaal 42
  • Glasvezel KPN: kanaal 1437
  • Glasvezel XS4ALL: kanaal 143
  • T-Mobile: kanaal 795.

Verder overal in de wereld via deze website (menu TV > Live TV of Uitzending Gemist) en via onze apps.

Nieuwstips?

Mail je nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv

← Vorig bericht

VC S.E.C. wint streekderby overtuigend 

Alcoholcontrole Valkenburg: 9 overtreders op de bon

Volgend bericht →