Programma’s vanaf 14 maart

Voorpagina » Nieuws » Programma’s vanaf 14 maart

Onze programma’s starten zondag 14 maart om middernacht en zijn te zien tot zaterdag 20 maart om middernacht. Behalve die programma’s waar het anders aangegeven staat.

TV Valkenburg Vandaag (elk uur)

Claudia Bisschops vindt zich geen slachtoffer coalitiebreuk;
Aanpak verpaupering Plenkertstraat vraagt de nodige tijd.

Op de Bok (elk uur t/m woensdag 17 maart)

Tijdens een live-uitzending van het politieke programma ‘Op de Bok’ werden de fractievoorzitters Niels Dauven (AB) en Jef Kleijnen (VSP) door Marjanne Wassink en Jan Martens geïnterviewd naar aanleiding van de raadsvergadering van woensdag 10 maart. De centrale vraag was natuurlijk: wat zijn de politieke gevolgen van de coalitiebreuk?

Eén uur voor de live uitzending maakten de nieuwe coalitiepartners AB – PGP en VVD bekend dat ze een principeakkoord hebben gesloten. De portefeuille van de afgetreden wethouder Claudia Bisschops zal worden ingevuld door Niels Dauven (AB) en Jan Vermeer (VVD). Beiden gaan part-time aan de slag. Wanneer dit zal zijn, is nu nog onbekend.

De Kling Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale (alleen zondag 14 maart vanaf 18 tot 21 uur)

Ter gelegenheid van halfvasten zendt TV Valkenburg de ‘Kling Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale’ uit. Van dit evenement, dat normaal op carnavalsdinsdag wordt uitgezonden vanaf de Markt in Gulpen, werd dit jaar vanwege de coronamaatregelen alleen een internetversie zonder publiek gemaakt.

Aan het programma werken onder andere mee: Andy & Roy, Beppie Kraft, Spik & Span, Katja Henz, Niels & Kay, Frans Croonenberg, duo Limbo Express, Rempetemp, 45èllef, Marleen Mols en Paul en Leo. Naast de live-optredens vanuit het Gulpener Brouwlokaal zijn er ook optredens op locatie, zoals in de huiskamer van gemeenteprins Bert in Eys, in het Dr. Ackenshuis in Gulpen en bij jeugdcarnavalsvereniging De Durchduujerkes in Reijmerstok.

De Kling Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale wordt zondag 14 maart van 18 tot 21 uur uitgezonden.

KERNgezondTV (ieder uur)

In deze negentiende aflevering van KERNgezondTV uiteraard weer een mop van de week op de Volta Limburg Fruitmobiel, maakt chefkok Wesley een heerlijk gerecht en makt Berry in zijn vlog bekend welke kinderen een mooie prijs hebben gewonnen met hun tekening! Maar uiteraard beginnen we met de warming-up van Ricardo.

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.
Elke dag om 10:00 en 15:00 uur.

Waar zijn we te zien?

Onze TV programma’s zijn te zien via:

  • Ziggo: digitaal kanaal 42
  • Glasvezel KPN: kanaal 1437
  • Glasvezel XS4ALL: kanaal 143
  • T-Mobile: kanaal 795.

Verder overal in de wereld via deze website (menu TV > Live TV of Uitzending Gemist) en via onze apps.

Nieuwstips?

Mail je nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv

← Vorig bericht

Een persoon overleden bij woningbrand

Erfenis en uitkering

Volgend bericht →