Programma’s vanaf 15 november

|
,

Onze programma’s starten zondag 15 november om middernacht en zijn te zien in een twee-uurs carrousel t/m zaterdag 21 november om middernacht. Behalve die programma’s waar het anders aangegeven staat.

TV Valkenburg Vandaag (elk uur)

Andere opzet inspraaktrajecten vanwege corona;
Verantwoord omgaan met rioolwater;
Corona in de kernen: Evenementen organisator Rob Knubben.

KunstWerkT afl. 4 tot en met 18 november (oneven uren)

Mark Janssen is een bekende schrijver en illustrator van kinder- en prentenboeken. Hij heeft inmiddels honderden kinderboeken voorzien van kleurrijke tekeningen. De boeken zijn inmiddels in vijftien verschillende talen verschenen. Sinds een aantal jaren is hij ook schrijver van zijn eigen kinderboeken. Mark laat zien hoe hij de tekeningen maakt en bewerkt in de computer. Ook is hij actief als vrijwilliger voor Stichting Thang die kinderboeken cadeau geeft aan scholen in Nepal. Zijn bijzondere, meest recente boek ‘Altijd Dichtbij’ speelt zich af in Nepal.

KunstWerkT afl. 5 vanaf donderdag 19 t/m woensdag 25 november (oneven uren)

Pallieter Hutschemakers is geboren in een bekend kunstenaarsgezin in Eijsden en woont en werkt in Maastricht. In het voorjaar van 2020 waren schilderijen van Pallieter te zien tijdens KIV (Kunst in Valkenburg) Inside. Tijdens een periode van revalidatie na een hartinfarct maakte Pallieter intensieve wandelingen door Zuid- Limburg en de Voerstreek en dit inspireerde hem om realistische landschapsschilderijen te gaan maken. Daarnaast heeft hij indringende portretten van familieleden en kinderportretten gemaakt.

Sjporttaofel afl. 4 tot en met 19 november (oneven uren)

In deze vierde aflevering van de Sjporttaofel zetten Henk Sporken en cameraman André Kerkckhofs VC S.E.C. in de spotlights. Het ontstaan van de fusieclub in 1980, de huidige stand van zaken en de nabije toekomst van de volleybalclub passeren in het gesprek met voorzitter Ruud Janssen en hoofdtrainer John Hendriks de revue.

Sjporttaofel afl. 5 vanaf vrijdag 20 t/m donderdag 26 november (oneven uren)

In deze aflevering van de Sjporttaofel zetten Henk Sporken en cameraman André Kerkckhofs SV Geuldal  in de spotlights. De vereniging is in 2015 ontstaan na een fusie van Struchter Boys met vv Wijlre. Met voorzitter Frans Souren en bestuurslid Bart Schrouff wordt gesproken over 5 jaar fusieclub en over de grote wens van de vereniging.

Achter de Veurkant met Mariëlle Blom (even uren)

Mariëlle Blom is deze week bij Jan Martens te gast in een nieuwe serie van het programma “Achter de Veurkant”. Daarin vertelt ze over haar passie voor tekenen en schilderen, maar ook over ingrijpende gebeurtenissen in haar leven.

Sinterklaasmuziek (oneven uren)

‘KiAVA’ (Kinger-aktiviteite Vallekeberg) en DjoolMusic, de Valkenburgse muziekschool van Joëlle Savelkoul hebben met de allerkleintjes speciale muzikale filmpjes opgenomen voor Sinterklaas en met vragen aan Sinterklaas. De antwoorden van Sinterklaas zijn te volgen op Facebook: https://www.facebook.com/kinderactiviteitenvalkenburg.

Op de Bok vanaf woensdag 18 november

In ons politieke programma ontvangen Marjanne Wassink en Jan Martens als gasten Frans Erens, voormalig directeur Enci en nu voorzitter CDA en Astrid Pinkaers, directeur Ricoh Document Center en in 2019 gekozen tot één van de drie belangrijkste vrouwen in Limburg. Het thema deze keer is “Welke kansen biedt corona voor de toekomst van Valkenburg aan de Geul?”. Het programma wordt vanaf woensdag 18 november dagelijks om om 11, 16 en 21 uur uitgezonden.

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.
Elke woensdag en zaterdag om 10:00 en 15:00 uur.

Waar zijn we te zien?

Onze TV programma’s zijn te zien via:

  • Ziggo: digitaal kanaal 42
  • Glasvezel KPN: kanaal 1437
  • Glasvezel XS4ALL: kanaal 143
  • T-Mobile: kanaal 795.

Verder overal in de wereld via deze website (menu TV > Live TV of Uitzending Gemist) en via onze apps.

Nieuwstips?

Mail je nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv

← Vorig bericht

College onderzoekt afschaffing van de hondenbelasting

Achter de Veurkant met Mariëlle Blom

Volgend bericht →