Programma’s vanaf 21 november

Voorpagina » Nieuws » Programma’s vanaf 21 november

Onze programma’s starten zondag 21 november om middernacht en zijn te zien tot zaterdag 27 november om middernacht. Behalve die programma’s waar het anders aangegeven staat.

TV Valkenburg Vandaag (op alle uren)

Valkenburgers beplakken een social sofa
Vorderingen renovatie museum
Kerstmarkt in de Gemeentegrot

De Sjporttaofel afl.4 (vanaf vrijdag 19 tot en met 25 november op alle even uren)

n de vierde aflevering van De Sjporttaofel ziet u een portret van Aline Kruit, Chantal Bruls, Jeanine Hendriks-Tonnaer, Claudia Meex, Tonny Meessen en Dick Manoch. Dit zestal heeft op zondag 7 november de marathon van Barcelona gelopen. Ze lopen al jaren samen bij Just Goo, het sportinstituut van hardloop- en wandeltrainingen. 

De Sjporttaofel afl. 5 (vanaf vrijdag 26 tot en met 2 december op alle even uren)

In deze aflevering van De Sjporttaofel ziet u een portret van Chantal Bruls, Aline Kruit, Jeanine Hendriks, Claudia Meex, Tonny Meessen en Dick Manoch. Dit zestal heeft op zondag 7 november de marathon van Barcelona gelopen. Ze lopen al jaren samen bij Just Goo, het sportinstituut voor wandel- en hardlooptraining.

Achter De Veurkant met Hub Damoiseaux (vanaf 21 november alle oneven uren)

In Achter de Veurkant een gesprek met verenigingsman en kastelein Hub Damoiseaux. Met presentator Jan Martens praat hij o.a. over wielrennen, gastvrijheid en toekomst van verenigingen.

Kunstwerkt afl. 2 (vanaf donderdag 25 t/m 1 december op alle even uren)

Jo Havenith woont en werkt in het pittoreske Elkenrade. In het najaar van 2021 loopt een expositie met zijn werk in de kasteelhoeve bij Château St. Gerlach. Havenith studeerde bouwkunde maar werkt al jaren als kunstenaar. Hij tekent, schildert op doek en op glas en hij boetseert. Zijn passie voor het landschap in Toscane en in Zuid-Limburg is duidelijk zichtbaar in zijn schilderijen. Ook brengt hij de Limburgse cultuur in beeld. Hij legt uit hoe zijn schilderijen tot stand komen en noemt dat “laag voor laag een schilderij volwassen laten worden.”

Kirchrao Jeet Plat (afl. 1 dagelijks om 11, 16 en 21 uur)
Kirchrao Jeet Plat is het tweejaarlijkse dialectspektakel dat nu gereed is voor de zevende editie. Normaliter live maar nu vooral veilig. In tegenstelling tot de naam is er zeker niet allen Kerkraads te horen. Maar de deelnemers komen uit heel Limburg. Per aflevering krijgt de kijker een mix van muziek, voordragende auteurs, sketches, een kwis en korte interviews.

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.
Elke dag om 10:00 en 15:00 uur.

Waar zijn we te zien?

Onze TV programma’s zijn te zien via:

  • Ziggo: digitaal kanaal 42
  • Glasvezel KPN: kanaal 1437
  • Glasvezel XS4ALL: kanaal 143
  • T-Mobile: kanaal 795.

Verder overal in de wereld via deze website (menu TV > Live TV of Uitzending Gemist) en via onze apps.

Nieuwstips?

Mail je nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv

← Vorig bericht

Kerstattentie voor alleenstaande 75-plussers

Foto’s Oet de ouw doas – Vilt Rijksweg

Volgend bericht →