Programma’s vanaf 22 november

Voorpagina » Nieuws » Programma’s vanaf 22 november

Onze programma’s starten zondag 22 november om middernacht en zijn te zien in een twee-uurs carrousel t/m zaterdag 28 november om middernacht. Behalve die programma’s waar het anders aangegeven staat.

TV Valkenburg Vandaag (elk uur)

Protestantse kerk blijft in beeld voor verenigingen;
Wielrenster Anna van der Breggen blijvend Valkenburgse;
Corona in de kernen: Autodealer in Berg.

KunstWerkT afl. 5 tot en met 25 november (oneven uren)

Pallieter Hutschemakers is geboren in een bekend kunstenaarsgezin in Eijsden en woont en werkt in Maastricht. In het voorjaar van 2020 waren schilderijen van Pallieter te zien tijdens KIV (Kunst in Valkenburg) Inside. Tijdens een periode van revalidatie na een hartinfarct maakte Pallieter intensieve wandelingen door Zuid- Limburg en de Voerstreek en dit inspireerde hem om realistische landschapsschilderijen te gaan maken. Daarnaast heeft hij indringende portretten van familieleden en kinderportretten gemaakt.

KunstWerkT afl. 6 vanaf donderdag 26 t/m woensdag 2 december (oneven uren)

Leo Horbach is beeldhouwer en maakt monumentale beelden in extreem wit marmer uit Zuid-Tirol. Hij is geïnspireerd door sagen en legenden maar de mens is toch hoofdzakelijk het centrale thema in zijn werk. Leo vertelt over het materiaal en zijn ‘gevecht’ waarbij het beeld met veel uithoudingsvermogen uit de harde marmer wordt bevrijd. Enkele van zijn beelden zijn het gehele jaar te bewonderen in de beeldentuin bij Chateau St. Gerlach.

Sjporttaofel afl. 5 tot en met 26 november (oneven uren)

In deze aflevering van de Sjporttaofel zetten Henk Sporken en cameraman André Kerkckhofs SV Geuldal  in de spotlights. De vereniging is in 2015 ontstaan na een fusie van Struchter Boys met vv Wijlre. Met voorzitter Frans Souren en bestuurslid Bart Schrouff wordt gesproken over 5 jaar fusieclub en over de grote wens van de vereniging.

Sjporttaofel afl. 6 vanaf vrijdag 27 november t/m donderdag 3 december (oneven uren)

IIn deze aflevering van de Sjporttaofel zetten Henk Sporken en cameraman André Kerkckhofs Judoclub Kano uit Houthem in de spotlights. Voorzitter Esther Viervant Tukker en bestuurslid Wim Dolmans leggen o.a. uit welke gevolgen het coronavirus heeft gehad voor de vereniging.

Achter de Veurkant met Ron Steijns (even uren)

Entertainer, ballonartiest, stadsgids, presentator ,zanger, Tuutontour alias Ron Steijns te gast bij Jan Martens in “Achter de Veurkant”. Hierin vertelt Ron Steijns o.a. over zijn eerste optreden met de Lentebloemetjes in Margraten, zijn ervaringen in de horeca en zijn leven als Tuutontour.

Sinterklaasmuziek (oneven uren)

‘KiAVA’ (Kinger-aktiviteite Vallekeberg) en DjoolMusic, de Valkenburgse muziekschool van Joëlle Savelkoul hebben met de allerkleintjes speciale muzikale filmpjes opgenomen voor Sinterklaas en met vragen aan Sinterklaas. De antwoorden van Sinterklaas zijn te volgen op Facebook: https://www.facebook.com/kinderactiviteitenvalkenburg.

Op de Bok t/m dinsdag 24 november

In ons politieke programma ontvangen Marianne Wassink en Jan Martens als gasten Frans Erens, voormalig directeur Enci en nu voorzitter CDA en Astrid Pinkaers, directeur Ricoh Document Center en in 2019 gekozen tot één van de drie belangrijkste vrouwen in Limburg. Het thema deze keer is “Welke kansen biedt corona voor de toekomst van Valkenburg aan de Geul?” Het programma wordt vanaf woensdag 18 november dagelijks om om 11, 16 en 21 uur uitgezonden.

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.
Elke woensdag en zaterdag om 10:00 en 15:00 uur.

Waar zijn we te zien?

Onze TV programma’s zijn te zien via:

  • Ziggo: digitaal kanaal 42
  • Glasvezel KPN: kanaal 1437
  • Glasvezel XS4ALL: kanaal 143
  • T-Mobile: kanaal 795.

Verder overal in de wereld via deze website (menu TV > Live TV of Uitzending Gemist) en via onze apps.

Nieuwstips?

Mail je nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv

← Vorig bericht

Alleen poep, plas en (wc-)papier door wc spoelen

Brandweerinzet diep in de groeve van Sibbe

Volgend bericht →