De nieuwe programma’s starten zondag 23 februari om middernacht en zijn te zien tot zaterdag 29 februari middernacht.
Hieronder leest u de inhoud van de programma’s die in twee blokken worden uitgezonden.
Klik op de programmanamen om de video te starten
 
Vasteloaveskaffee
afl. 5
De laatste aflevering van het Vastyerlaoveskaffee van TV Valkenburg bevat optredens van Andy & Roy, Katja en Sjpringlaevend. Iedere artiest brengt 2 nummers ten gehore.
Vastelaoveskaffee
herhaling van alle kaffee’s
Vanaf zondag 23 tot en met aswoensdag 26 februari zenden wij de eerste vier afleveringen van het Vastelaoveskaffee nogmaals uit.
Herhaling groate optocht uit 2000Zondagmiddag 23 februari zendt TV Valkenburg in het kader van haar 20 jarige bestaan, de ‘groate optoch’ van het jaar 2000 nogmaals uit. De uitzending start om 14:00 uur.
Groate optocht
2020
De ‘groate optoch’ van dit jaar wordt maandagmiddag LIVE uitgezonden vanaf 14:00 uur. De herhalingen van deze optocht zijn op maandag 20:00 uur en op dinsdag en woensdag om 02 uur, 11 uur, 16 uur en 20 uur.
Buutte-
kampioenschappen
TV Valkenburg zendt de jeugd buuttekampioenschappen uit op zondag en maandag om 10 uur en dinsdag en woensdag om 10 uur en 15 uur. De buuttekampioenschappen worden op zondag om 20 en 22 uur en op maandag om 23 uur en dinsdag en woensdag om 22 uur uitgezonden.
Programma’s donderdag t/m zaterdagEtiketten plak je niet op mensen: deze keer met Andries Knevel.
KERNgezondTV afl. 18
In deze achttiende aflevering stapt VVV-speler Simon Janssen op de smoothiefiets in FC KERNgezond. Verder weer een prijsvraag waarmee 2 kaartjes voor BEvo Hc te verdienen zijn en een ymtas en sportbidon van Erima.
Hoe kunt u TV Valkenburg ontvangen?U kunt TV Valkenburg ontvangen en kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Dat zijn niet de enige mogelijkheden. U kunt ook via uw smartphone of tablet of via uw PC kijken naar alle programma’s en Tekst TV. Ook als u elders dan de gemeente Valkenburg aan de Geul woont.
Mail uw nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv
Nieuwstips?TV Valkenburg wenst u veel kijkplezier!

 

Woensdag en Zaterdagom 10:00 en om 15:00 uur.
Oranje Top 30
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.