Programma's vanaf 26 januari

Voorpagina » Toerisme » Programma's vanaf 26 januari
  De nieuwe programma’s starten zondag 26 januari om middernacht en zijn te zien tot zaterdag 1 februari middernacht.
Hieronder leest u de inhoud van de programma’s.
TV Valkenburg Vandaag Geen huis-aan-huis-inzameling in Sibbe,
Succesvol CMV-toernooi van S.E.C.,
Bomen aanplant langs Betsy Perklaan.
Etiketten plak je op flessen, niet op mensen De makers van het programma “Etiketten” waren deze keer op bezoek bij Henk Vanderlijde. Als U denkt, wat een bekend gezicht…….. Klopt. Het is de broer van oud-bokser Arnold Vanderlijde, maar Henk is acupuncturist. En een bevlogen uitoefenaar van zijn beroep. Achter het prikken met naaldjes zit een complete filosofie en zeker als je behandeld wordt volgens de klassieke Chinese Acupunctuur. Dagelijks te zien via TV Valkenburg.
Vastelaoveskaffee Vanaf vandaag ziet u vijf nieuwe afleveringen van het Vastelaoveskaffee. Deze week treden de volgende artiesten op:Kelly van de Lump (Drie daag door ein deur)Christian Hollanders (Vastelaovesgeveul) en D’r Dustin (Roeëd gael en greun). De gasten in het ‘vastelaoveskaffee’ zijn CV Dien Mam en JCV de Foekepot uit Berg & Terblijt. De presentatie is in handen van Robert Buckx.
KERNgezondTV In deze veertiende aflevering gaat volleybalster Jody Selten op de FC KERNgezond-smoothiefiets. Ook zijn er weer mooie prijzen te winnen tijdens de prijsvraag in de Watt is Waar Quiz.
Hoe kunt u TV Valkenburg ontvangen? U kunt TV Valkenburg ontvangen en kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Dat zijn niet de enige mogelijkheden. U kunt ook via uw smartphone of tablet of via uw PC kijken naar alle programma’s en Tekst TV. Ook als u elders dan de gemeente Valkenburg aan de Geul woont.
Nieuwstips? Mail uw nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv
TV Valkenburg wenst u veel kijkplezier!
 

 

Woensdag en Zaterdag om 10:00 en om 15:00 uur.
Oranje Top 30
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

Nederlands Vrouwenteam IJshockey U18 klaar voor eerste duel 

S.E.C. dames pakken punt tegen koploper

Volgend bericht →