Programma’s vanaf 29 november

|
,

Onze programma’s starten zondag 29 november om middernacht en zijn te zien in een twee-uurs carrousel t/m zaterdag 5 december om middernacht. Behalve die programma’s waar het anders aangegeven staat.

TV Valkenburg Vandaag (elk uur)

Bewoners Langen Akker Berg verenigen zich;
Speel ‘Monopoly Koers’ op Cauberg en Keutenberg;
Tonen we meer tolerantie?

Dubbel Duurzaam (elk uur)

De gemeente Valkenburg aan de Geul biedt ‘Dubbel Duurzaam’ aan, waar u als inwoner aan kunt deelnemen. Doel van dit project is het verduurzamen en levensloopbestendig maken van de particuliere woningvoorraad in uw gemeente. Veel inwoners willen én moeten immers langer in hun eigen woning blijven wonen. Door een combinatie te zoeken van levensloopbestendige en energiebesparende maatregelen kan uw woning langer duurzaam gebruikt worden en houdt u als bewoner ook nog geld over.

Achter De Veurkant (even uren)

Journalist René Willems te gast bij Jan Martens in het programma Achter de Veurkant. Daarin vertelt hij over zijn passie voor het geschreven woord, vertrouwen, gelijkwaardigheid en zíjn liefde voor voetbalclub Meerssen.

KunstWerkT afl. 6 vanaf donderdag 26 t/m woensdag 2 december (oneven uren)

Leo Horbach is beeldhouwer en maakt monumentale beelden in extreem wit marmer uit Zuid-Tirol. Hij is geïnspireerd door sagen en legenden maar de mens is toch hoofdzakelijk het centrale thema in zijn werk. Leo vertelt over het materiaal en zijn ‘gevecht’ waarbij het beeld met veel uithoudingsvermogen uit de harde marmer wordt bevrijd. Enkele van zijn beelden zijn het gehele jaar te bewonderen in de beeldentuin bij Chateau St. Gerlach.

Sjporttaofel afl. 6 vanaf vrijdag 27 november t/m donderdag 3 december (oneven uren)

In deze aflevering van de Sjporttaofel zetten Henk Sporken en cameraman André Kerkckhofs Judoclub Kano uit Houthem in de spotlights. Voorzitter Esther Viervant Tukker en bestuurslid Wim Dolmans leggen o.a. uit welke gevolgen het coronavirus heeft gehad voor de vereniging.

Sinterklaasmuziek (oneven uren)

‘KiAVA’ (Kinger-aktiviteite Vallekeberg) en DjoolMusic, de Valkenburgse muziekschool van Joëlle Savelkoul hebben met de allerkleintjes speciale muzikale filmpjes opgenomen voor Sinterklaas en met vragen aan Sinterklaas. De antwoorden van Sinterklaas zijn te volgen op Facebook: https://www.facebook.com/kinderactiviteitenvalkenburg.

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.
Elke dag om 10:00 en 15:00 uur.

Waar zijn we te zien?

Onze TV programma’s zijn te zien via:

  • Ziggo: digitaal kanaal 42
  • Glasvezel KPN: kanaal 1437
  • Glasvezel XS4ALL: kanaal 143
  • T-Mobile: kanaal 795.

Verder overal in de wereld via deze website (menu TV > Live TV of Uitzending Gemist) en via onze apps.

Nieuwstips?

Mail je nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv

← Vorig bericht

Kinderzwerfboekstation extra open

Coronacrisis: Mondkapje verplicht vanaf 1 december

Volgend bericht →