Programma’s vanaf 31 januari

Voorpagina » Nieuws » Programma’s vanaf 31 januari

Onze programma’s starten zondag 31 januari om middernacht en zijn te zien tot zaterdag 6 februari om middernacht. Behalve die programma’s waar het anders aangegeven staat.

TV Valkenburg Vandaag (elk uur)

VVD vordert krimpgeld Kloosterkerk terug;
Cheque voor Vilt: Kern met pit;
Stem op Andy & Roy;
Tuinproject voor voedselbank in Houthem.

De Ongekende Geschiedenis (elk uur)

De ‘voortuin’ van het Gemeentehuis behoorde ooit toe aan de imposante villa Dersaborg. In de late 19de eeuw werden villa, tuinen en een vijver aangelegd door de welvarende familie Wehry. In de jaren vijftig van de vorige eeuw werd het complex verkocht aan de gemeente en nog geen tien jaar later vielen villa en vijver ten prooi aan afbraak en vernieuwing. Wat resteert, is een comfortabel park in Engelse landschapsstijl met enkele monumentale bomen. In deze aflevering wandelen we door deze levende historie.

Vasteloaveskaffee 2020 – aflevering 3 (elk even uur)

In het derde ‘Vastelaoveskaffee’ van TV Valkenburg treden voor u op De Sjinse Awt Prinse met het nummer ‘Trosse los’ en Duo X-Elle met de ‘Vastelaovessturrem’.
De gasten die presentator Robert Buckx ontvangt zijn CV de Waterratte en JCV de Waterretsjes oet Sjin op Geul en CV de Boschraefkes oet Houthem.

Good Veurein (elk oneven uur)

Good Veurein laat u in deze aflevering kennismaken met de rijkgeschakeerde verscheidenheid aan werkzaamheden van vrijwilligers in de zorg. We vroegen naar de motieven waarom iemand vrijwilliger is geworden en welke voldoening dit werk met zich brengt.

We kunnen in het tijdsbestek van de aflevering onmogelijk alle werkzaamheden laten zien, die vrijwilligers in de zorg verrichten. Om u een idee te geven: veel voorkomende werkzaamheden zijn het bezoek bij mensen thuis, het even overnemen van de zorg van de familie, kleine klusjes in en om het huis, boodschappen doen, begeleiding naar arts of therapeut, hulp bij uitstapjes, wandelen of winkelen, maatjescontact, vervoer en/of begeleiding naar ziekenhuis, enzovoort. Naast deze praktische activiteiten zijn vrijwilligers ook welkom bij bestuurlijk of organisatorisch werk.

KERNgezondTV (ieder uur)

In deze veertiende aflevering fietst Mila van basisschool De Deoolgaard een heerlijke smoothie op de Volta Limburg Fruitmoniel en vertelt ze haar mop. Verder gaat basisschool De Triolier proberen de topscore te halen in de KERNgezond ScholenChallenge. Vanaf deze aflevering ook een nieuw item! Beuzeltime! Bennie van Gister laat je allemaal toffe, creatieve ideeën zien die je zelf ook kunt doen! Maar starten we met een actieve warming-up van Ricardo.

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.
Elke dag om 10:00 en 15:00 uur.

Waar zijn we te zien?

Onze TV programma’s zijn te zien via:

  • Ziggo: digitaal kanaal 42
  • Glasvezel KPN: kanaal 1437
  • Glasvezel XS4ALL: kanaal 143
  • T-Mobile: kanaal 795.

Verder overal in de wereld via deze website (menu TV > Live TV of Uitzending Gemist) en via onze apps.

Nieuwstips?

Mail je nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv

← Vorig bericht

Roy uit Schin op Geul verrast met € 100.000 van BankGiro Loterij

Holocaust herdenking bij station Valkenburg

Volgend bericht →