Programma’s vanaf 31 juli

Voorpagina » Nieuws » Programma’s vanaf 31 juli

Onze programma’s starten zondag 31 juli om middernacht en zijn te zien tot zaterdag 6 augustus om middernacht. Behalve die programma’s waar het anders aangegeven staat.

TV Valkenburg Vandaag

Graszoden voor kindergraven op kerkhof Berg;
Ravie In de Braekt terug uit Bangkok;
Der Freischütz in het Openluchttheater.

Overige programma’s

TV Valkenburg Vandaag SPECIAL – Ravie In de Braekt
Ravie In de Braekt uit Berg en Terblijt studeert aan de Pabo in Sittard. Aan het einde van het derde studiejaar voltooide zij haar stage gedurende twee maanden in Bangkok. Voor haar was het een heel leerzame en indrukwekkende periode. Henk Sporken en cameraman Yannick Pinkckaers maakten de reportage.

De Rode Loper – Opera der Freischütz
Opera Compact en Het productiehuis Valkenburg slaan de handen ineen bij de productie van Der Freischütz van Carl Maria von Weber in een gloednieuwe, hedendaagse maar romantische bewerking van jazzcomponist Jesse Passenier. Bijzonder  is ook de deelname van lokale schutterijen: een productie waar traditie en avontuur een unieke mix vormen. Verder brengen internationale solisten én topzangers uit eigen regio, een koor en een professioneel blaasorkest deze romantische opera onder leiding van operaspecialist Enrico Delamboye tot leven. In Der Freischütz besluit de jager Max, in een poging om zijn geliefde Agathe voor zich te winnen, het lot een handje te helpen door een pact met de duivel te sluiten. Met desastreuze gevolgen… 

Openluchttheater optredens
Dana Winner
De Vlaamse zangeres Dana Winner heeft inmiddels meer dan 3,5 miljoen albums verkocht en meer dan 100.000 volgers op haar Youtube-kanaal. Begeleid door vier muzikanten trekt zij opnieuw langs de Nederlandse theaters met de show ‘In concert’. Een intieme show waarin je je nog nooit zo dicht bij haar muziek en leven hebt gevoeld. Gewapend met nummers van haar nieuwe album en haar grootste hits, waaronder Westenwind en One Moment In Time viert Dana de liefde voor muziek. 

Nightfever, the Bee Gees coverband
De populaire Duitse band Night Fever – the very best of the Bee Gees speelt al jaren de Europese theaterzalen plat met het allerbeste uit het repertoire van de broers Gibb. De show staat als een huis en is een must see, niet alleen voor iedere Bee Gees-fan. Wereldbekende hits als ‘More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘Night Fever’ van het trio komen uiteraard voorbij, maar ook de hits met hun oude sound die door vele muziekkenners als steengoed bestempeld wordt.

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.
Elke dag om 10:00 en 15:00 uur.

Waar zijn we te zien?

Onze TV programma’s zijn te zien via:

  • Ziggo: digitaal kanaal 42
  • Glasvezel KPN: kanaal 1437
  • Glasvezel XS4ALL: kanaal 143
  • T-Mobile: kanaal 795.

Verder overal in de wereld via deze website (menu TV > Live TV of Uitzending Gemist) en via onze apps.

Nieuwstips?

Mail je nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv

← Vorig bericht

Inspectie riool Emmalaan pas na de zomer

Foto’s oet de ouw doas – Ingang van de ‘berreg’ in Sibbe

Volgend bericht →