Programma’s vanaf 4 april

|
,

Voorpagina » Nieuws » Programma’s vanaf 4 april

Onze programma’s starten zondag 4 april om middernacht en zijn te zien tot zaterdag 10 april om middernacht. Behalve die programma’s waar het anders aangegeven staat.

TV Valkenburg Vandaag (elk uur)

Haar wens in vervulling gegaan: Nelly van de Venne is raadslid;
Nieuwe raadsleden en wethouders van start;
Valkenburgs jongste wethouder: Niels Dauven;
Woningen in Broekhem Noord gesloopt;
Extra geld voor waterrad Par’Course.

Afscheid burgemeester Jan Schrijen

De afscheid nemende burgemeester Jan Schrijen spreekt een laatste keer de inwoners van de gemeente Valkenburg aan de Geul toe. Hij zegt dankbaar te zijn dat hij bijna vier jaar de eerste burger mocht zijn. Hij blikt in dit korte programma terug op die vier jaar.

De afscheid nemende burgemeester Jan Schrijen spreekt een laatste keer de inwoners van de gemeente Valkenburg aan de Geul toe. Hij zegt dankbaar te zijn dat hij bijna vier jaar de eerste burger mocht zijn. Hij blikt in dit korte programma terug op die vier jaar.

Paasspecial (zondag 4 april om 11, om 16 en nog om 21 uur)
Messiah, inclusief making off

In de prachtige Sint-Lambertuskerk, werd tijdens de Heiligdomsvaart 2018 een speciale ‘opera’ van Händel uitgevoerd: de Messiah, maar dan geënsceneerd.
Een indrukwekkend decor, volledig barokorkest, videoprojecties, topsolisten, een groot koor en alle ingrediënten die je in een theater verwacht staan garant voor een voorstelling die je niet snel zal vergeten.
The Messiah is op Eerste Paasdag om 11:00u, 16:00 en 21:00 uur te zien.
‘The making of…the Messiah’ ziet u voorafgaande aan de uitvoering.

In ’t Zunneke (ieder uur)

Hub Blezer is meer dan 40 jaar als postbode in Valkenburg werkzaam geweest. Hij kan veel leuke verhalen over die tijd te vertellen. Zijn hele leven stond hij voor iedereen klaar om, waar nodig, te helpen. Bijvoorbeeld in zijn woonflat aan de Sint Pieterstraat. Hier hielp hij bewoners met het doen van een boodschap of het autoritjes naar bijvoorbeeld de gym. Hij deed het gewoon.Maar nu op bijna 92 jarige leeftijd gaat het allemaal niet meer zo gemakkelijk.
Zeker niet nadat zijn vrouw bijna 2 jaar geleden overleed. Hij was jaren mantelzorger voor haar. Haar overlijden en de coronacrisis betkenen een heftige periode voor hem. Maar hij houdt vol. Het team van het programma In ’t Zunneke bezocht Hub Blezer thuis en bood hem een bloemetje aan.

KERNgezondTV (ieder uur)

In deze tweeëntwintingste aflevering van KERNgezondTV uiteraard weer een mop van de week op de Volta Limburg Fruitmobiel, een nieuwe Beuzelsnack en gaat basisschool De Weisterbeek proberen de meeste punten te scoren in de ScholenChallenge. Maar uiteraard beginnen we met de warming-up van Ricardo.

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.
Elke dag om 10:00 en 15:00 uur.

Waar zijn we te zien?

Onze TV programma’s zijn te zien via:

  • Ziggo: digitaal kanaal 42
  • Glasvezel KPN: kanaal 1437
  • Glasvezel XS4ALL: kanaal 143
  • T-Mobile: kanaal 795.

Verder overal in de wereld via deze website (menu TV > Live TV of Uitzending Gemist) en via onze apps.

Nieuwstips?

Mail je nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv

← Vorig bericht

Spiritueel centrum in Schin op Geul

‘The Messiah’ te zien via TV Valkenburg

Volgend bericht →