Programma’s vanaf 4 juli

Voorpagina » Nieuws » Programma’s vanaf 4 juli

Onze programma’s starten zondag 4 juli om middernacht en zijn te zien tot zaterdag 10 juli om middernacht. Behalve die programma’s waar het anders aangegeven staat.

TV Valkenburg Vandaag (elk uur)

Geen coronasteun van gemeente voor inwoners;
Vlindertuin gemaaid: jaren onderzoek foetsie;
Er is geld voor renovatie weg door Houthem.

In ’t Zunneke met Abby Coenen

Abby Coenen uit Strucht ontvangt in het programma In ’t Zunneke een bloemetje voor zijn inzet voor de samenleving. Hij is in totaliteit meer dan 70 jaar voorzitter geweest van diverse verenigingen. Zo was hij 16 jaar voorzitter van de Ondernemersvereniging Groot Berg, verder oprichter en 10 jaar voorzitter van Buurtvereniging St Rochus Vilt. Gedurende een decennium was hij preses van zangvereniging Orphée. Ruim 60 jaar verdiende hij zijn sporen als lid van het Kerkelijk Zangkoor St. Caecilia in Valkenburg-centrum. Van deze vereniging was hij ruim 35 jaar voorzitter. Zijn amicale omgang binnen de verenigingen maakte van hem een echte leider.

Museumfilm over Harrie Koolen
Tot en met 15 augustus presenteert Museum Valkenburg in de Charles Eijckzaal een tentoonstelling van het werk van de in Meerssen geboren kunstschilder Harry Koolen (1904-1985). Koolen was een tijdgenoot en vriend van Charles Eijck, beiden startten hun schilderscarrière op jonge leeftijd in het schilderklasje van de Antwerpse schilder Jan Van Puyenbroeck die in de Eerste Wereldoorlog in Meerssen verbleef. Eijck en Koolen vertrokken samen naar Amsterdam om daar te studeren aan de Rijksacademie. Harry Koolen heeft een gevarieerd, omvangrijk oeuvre nagelaten: portretten, landschappen en religieus werk.

Good Veurein – werken voor anderen

Of je nu baliemedewerker bent in het hotel, ontbijtmedewerker, marketeer, barman, serveerster of gids. Allemaal doen ze hard hun best om het de toerist naar de zin te maken.

KERNgezondTV 33
In deze 33ste en laatste aflevering van KERNgezondTV de prijsuitreiking van de ScholenChallenge, de laatste mop van de week op de Volta Limburg Fruitmobiel, maakt chefkok Wesley een heerlijk gerecht, maar uiteraard beginnen we met de warming-up van Ricardo.

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.
Elke dag om 10:00 en 15:00 uur.

Waar zijn we te zien?

Onze TV programma’s zijn te zien via:

  • Ziggo: digitaal kanaal 42
  • Glasvezel KPN: kanaal 1437
  • Glasvezel XS4ALL: kanaal 143
  • T-Mobile: kanaal 795.

Verder overal in de wereld via deze website (menu TV > Live TV of Uitzending Gemist) en via onze apps.

Nieuwstips?

Mail je nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv

← Vorig bericht

Bisschop Harrie Smeets ernstig ziek

Provinciale lobby voor Touretappe voorlopig stopgezet

Volgend bericht →