Programma’s vanaf 6 december

Voorpagina » Nieuws » Programma’s vanaf 6 december

Onze programma’s starten zondag 6 december om middernacht en zijn te zien in een twee-uurs carrousel t/m zaterdag 12 december om middernacht. Behalve die programma’s waar het anders aangegeven staat.

TV Valkenburg Vandaag (elk uur)

AB wil rekenkameronderzoek naar lasten en baten toerisme;
Kerstsfeer in centrum;
Nederlands erfgoed: onze ondergrondse landschappen.

De Rode Loper (elk oneven uur)

In aflevering 10 van de Rode Loper ontmoeten we Stan Schoenmakers. Stan is een jonge kok, maar toch al jarenlang werkzaam in het vak. Hij woont in IJzeren en werkt in de keuken van Chateau St. Gerlach, niet het minste restaurant.
Stan is ambitieus en gezond eten is zijn passie. Eén dezer dagen komt er ook een kookboek van hem uit. Het is een vegetarisch kookboek voor kinderen. Grote kinderen kunnen er natuurlijk ook uit koken. Het boek heet: “Mama, ik kook wel”. Stan is ook druk bezig met een start up, hij geeft kookworkshops, speciaal voor kinderen op verschillende plekken in het zuiden van het land. Ouders zijn trouwens ook welkom.
Een bevlogen chef uit IJzeren op onze Rode Loper, vanaf 6 december op TV Valkenburg.

Achter De Veurkant (elk even uren)

Sandra Kleijnen is te gast bij Jan Martens in Achter de Veurkant. Zij vertelt hierin over haar jeugd op haar geboorte-eiland Sint Maarten, haar studie in Amsterdam en hoe zij met haar echtgenoot Sjef Kleijnen vanaf 1979 haar leven leidt in Valkenburg.

Kroon op het jaar (elk oneven uren)

Het is coronatijd, het raakt iedereen. Veel inwoners hebben er op een speciale manier mee te maken. In deze serie komen die mensen aan het woord. Hun eigen coronaverhaal.

In de eerste aflevering vertellen Fabian Laugs en zijn vrouw Eugenie over hun werk. Hij is longarts en zij werkt op een intensive care, samen hebben ze twee kinderen. Zijn ze bang om het virus zelf te krijgen?

Claudia Bisschops, wethouder in Valkenburg aan de Geul. Wat zijn de gevolgen van de crisis voor een gemeente? Daphne en Pascal leven van muziek, alle optredens zijn afgezegd. Wat doet dat met je? Tot slot zingt Mesjiieu Maurice uit Maastricht zijn ’t waor ‘nne sjtrenge winterdaag. Hij treedt veel op in verzorgingshuizen.

Deze nieuwe serie van vier programma’s met als titel: “Kroon op het Jaar” is speciaal gemaakt voor de decembermaand. Een mooi stukje samenwerking tussen  RTV Maastricht, Meer Vandaag, 3Heuvelland en TV Valkenburg. 

KERNGEZOND TV

Aflevering 8

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.
Elke dag om 10:00 en 15:00 uur.

Waar zijn we te zien?

Onze TV programma’s zijn te zien via:

  • Ziggo: digitaal kanaal 42
  • Glasvezel KPN: kanaal 1437
  • Glasvezel XS4ALL: kanaal 143
  • T-Mobile: kanaal 795.

Verder overal in de wereld via deze website (menu TV > Live TV of Uitzending Gemist) en via onze apps.

Nieuwstips?

Mail je nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv

← Vorig bericht

Maandag heuse winterdag met sneeuw, overgaand in regen

Kroon op het Jaar met verhalen uit het Heuvelland in coronatijd

Volgend bericht →