Programma’s vanaf 7 november

Voorpagina » Nieuws » Programma’s vanaf 7 november

Onze programma’s starten zondag 7 november om middernacht en zijn te zien tot zaterdag 13 november om middernacht. Behalve die programma’s waar het anders aangegeven staat.

TV Valkenburg Vandaag

Kerstparade gaat dit jaar niet door;
Eén miljard voor waterveiligheid.

De Sjporttaofel (vanaf vrijdag 5 tot en met 11 november)

Voor de tweede aflevering van De Sjporttaofel zijn presentator Henk Sporken en cameraman Yannick Pinckers te gast bij volleybalvereniging S.E.C. in De Polfermolen. Hier hebben zij een gesprek met Väös Brouns. Hij verdient al 40 jaar zijn sporen als arbiter en is al 20 jaar vrijwilliger bij de volleybalvereniging in Valkenburg.

De Sjporttaofel (vanaf vrijdag 12 tot en met 18 november)

Voor de derde aflevering van De Sjporttaofel zijn presentator Henk Sporken en cameraman Yannick Pinckers te gast bij Nomi In de Braekt in Berg en Terblijt. Ze is een groot handbaltalent en is op haar zeventiende al international. 

In ’t Zunneke met Piet Bisschops

Piet Bisschops uit Schin op Geul is hét voorbeeld van een verenigingsman op wie je altijd een beroep kunt doen, maar die zelf niet in de belangstelling wil staan. Vooral voor schutterij Sint Mauritius Strucht heeft hij enorm veel betekend en betekent hij nog steeds heel veel.  In 2018 vierde hij zijn 50-jarig jubileum als lid. Maar hij is niet alleen lid geweest. Integendeel; hij was naast tamboer ook tambour-maître, commandant en officier. Momenteel is hij generaal en voorzitter van deze bloeiende vereniging. Maar ook andere verenigingen in Sjin profiteren volop van de inzet van Piet. Zo is hij voorzitter van de Samenwerkende Verenigingen Schin op Geul, bestuurslid van de RKZLSB (Rooms Katholieke Zuid-Limburgse Schutters Bond, red.) en lid van CV De Waterratte. De hoogste tijd dus om hem eens “in ’t Zunneke te zetten”. 

KERNgezondTV

In deze derde aflevering van het seizoen gaat basisschool De Leerlingst als eerste school de ScholenChallenge aan en is er weer een nieuwe Beuzeltime! Ook het Tussendoortje en de Truc van de week ontbreken uiteraard niet.

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.
Elke dag om 10:00 en 15:00 uur.

Waar zijn we te zien?

Onze TV programma’s zijn te zien via:

  • Ziggo: digitaal kanaal 42
  • Glasvezel KPN: kanaal 1437
  • Glasvezel XS4ALL: kanaal 143
  • T-Mobile: kanaal 795.

Verder overal in de wereld via deze website (menu TV > Live TV of Uitzending Gemist) en via onze apps.

Nieuwstips?

Mail je nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv

← Vorig bericht

Grote belangstelling voor wandeling door Valkenburg-West

Frater Venantiusheukske onthuld

Volgend bericht →