Programma’s vanaf 8 november

|
,

Voorpagina » Nieuws » Programma’s vanaf 8 november

Onze programma’s starten zondag 8 november om middernacht en zijn te zien in een uur carrousel t/m zaterdag 14 november om middernacht.

TV Valkenburg Vandaag

Tweede Kamerlid overlegt met de horeca;
Financiële donatie Zwemclub voor Adelante;
Coronacrisis in de kernen: parochie Broekhem.

KunstWerkT afl. 3 t/m woensdag 11 november

De Kunst- en Cultuurraad van Valkenburg reikt iedere twee jaar een prijs uit, de ‘Stiena Ruypersring’, aan iemand die zich op een bijzondere wijze verdienstelijk heeft gemaakt voor de gemeenschap. In maart van dit jaar mocht Elisabeth Prins deze erkenning ontvangen. Zij zet zich al jaren in voor vele goede doelen zoals: De Zonnebloem, Stichting Vrienden van Museum Valkenburg en het Openluchttheater. Samen met haar echtgenoot heeft ze in 2012 het Rozenheuvel Fonds opgericht dat donaties verstrekt aan culturele instellingen. Dit fonds is vernoemd naar het monumentale pand aan de Plenkertstraat waar Elisabeth Prins woont.

KunstWerkT afl. 4 vanaf donderdag 12 t/m woensdag 18 november

Mark Janssen is een bekende schrijver en illustrator van kinder- en prentenboeken. Hij heeft inmiddels honderden kinderboeken voorzien van kleurrijke tekeningen. De boeken zijn inmiddels in vijftien verschillende talen verschenen. Sinds een aantal jaren is hij ook schrijver van zijn eigen kinderboeken. Mark laat zien hoe hij de tekeningen maakt en bewerkt in de computer. Ook is hij actief als vrijwilliger voor Stichting Thang die kinderboeken cadeau geeft aan scholen in Nepal. Zijn bijzondere, meest recente boek ‘Altijd Dichtbij’ speelt zich af in Nepal.

Sjporttaofel afl. 3 t/m donderdag 12 november

In deze aflevering van de Sjporttaofel zetten Henk Sporken en cameraman André Kerkckhofs VHV Sjinborn in de spotlights. Het gloednieuwe waterveld is een van onderwerpen waarover voorzitter Sandra America en jeugdcoördinator Birgit Frederiks het woord voeren.

Sjporttaofel afl. 4 vanaf vrijdag 13 t/m donderdag 19 november

In deze vierde aflevering van de Sjporttaofel zetten Henk Sporken en cameraman André Kerkckhofs VC S.E.C. in de spotlights. Het ontstaan van de fusieclub in 1980, de huidige stand van zaken en de nabije toekomst van de volleybalclub passeren in het gesprek met voorzitter Ruud Janssen en hoofdtrainer John Hendriks de revue.

Sinterklaas programma (oneven uren) vanaf zondag 8 november

‘KiAVA’ (Kinger-aktiviteite Vallekeberg) en DjoolMusic, de Valkenburgse muziekschool van Joëlle Savelkoul hebben met de allerkleintjes speciale muzikale filmpjes opgenomen voor Sinterklaas en met vragen aan Sinterklaas. De antwoorden van Sinterklaas zijn te volgen op Facebook: https://www.facebook.com/kinderactiviteitenvalkenburg. Afsluitend een leuke Sinterklaasclip uit het Limburgse Sinterklaasjournaal.

KERNgezondTV (even uren)

In deze vierde aflevering gaat basisschool De Kwir uit Neer de ScholenChallenge aan en hebben we natuurlijk weer een mop van de week, maar starten we met een actieve warming-up.

11devande11de (11, 16 en 21 uur)

Aod Op Nuj ‘On Tour’, twaalf carnavalsartiesten die vol enthousiasme meedoen zijn: Beppie Kraft, Frits Pelt, Frans Croonenberg, Danny Pouwels, Paul & Leo, de Dörpsgekke, Vee & Dee, Fiorenza, Spik & Span, Jack Vinders, Big Benny en Marleen Rutten. Naast de korte optredens hebben alle artiesten ook een persoonlijke boodschap waarmee zij iedereen, jong en oud, een hart onder de riem willen steken. De vaste Aod òp Nuj presentatoren Rob & Lonneke zijn ook van de partij.

Op woensdag 11 november te zien om 11, 16 en 21 uur.

Meziek Kieke

Deze week Bert Swillens zingt “Polopos Olé”. Het lied is gebaseerd op het bekende Valkenburgs koppel Juani en John Speetjens die vorig jaar in het Spaanse plaatsje Polopos verbleven. Hun verblijf werd gefilmd en als een soap uitgezonden.

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.
Elke woensdag en zaterdag om 10:00 en 15:00 uur.

Waar zijn we te zien?

Onze TV programma’s zijn te zien via:

  • Ziggo: digitaal kanaal 42
  • Glasvezel KPN: kanaal 1437
  • Glasvezel XS4ALL: kanaal 143
  • T-Mobile: kanaal 795.

Verder overal in de wereld via deze website (menu TV > Live TV of Uitzending Gemist) en via onze apps.

Nieuwstips?

Mail je nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv

← Vorig bericht

Geen communicatie over nog uit te voeren werkzaamheden

Man en paard noemen

Volgend bericht →