Programma's vanaf zondag 8 december

Voorpagina » Nieuws » Programma's vanaf zondag 8 december
  De nieuwe programma’s starten zondag 8 december om middernacht en zijn te zien tot zaterdag 14 december middernacht.
Deze week zenden wij onderstaande programma’s uit in twee uitzendblokken, even en oneven uren. Hieronder leest u de inhoud van de programma’s.
Tijdens alle even uren ziet u: * TV Valkenburg Vandaag;
* Feestdagen (vanaf dinsdag 10 dec.)
* Op de Bok (t/m maandag 9 dec.)
* KERNgezondTV;
* Mijn Limburgs Hart;
* Wee beurt Oliver? vanaf dinsdag 10 december.
Tijdens alle oneven uren ziet u: TV Valkenburg Vandaag;
* Achter de Veurkant;
* Mijn Limburgs Hart.
TV Valkenburg
Vandaag in alle uren
Joris kerstboom in Valkenburg;
Verbouwplannen Protestantse kerk;
Voedselbankactie;
20 jaar TV Valkenburg.
Achter De Veurkant In het programma ‘Achter de Veurkant’ ontvangt Jan Martens gasten waarmee hij één op één in gesprek gaat over de mens achter de persoon. In deze uitzending is te gast Fons Winteraeken, boegbeeld van TV Valkenburg. Wat hebben ruimtevaart, muziek en journalistiek met elkaar van doen? Deze aflevering van Achter de Veurkant wordt vanaf woensdag 11 december uitgezonden.
Feestdagen,
afl. over de kerstboom van de Wilhelminatoren
Een nieuwe serie programma’s speciaal voor de decembermaand, gemaakt in samenwerking met RTV Maastricht, Meer Vandaag, Krijtland/Maas- en Mergelland en TV Valkenburg met als titel: Feestdagen.
Een sfeervol eindejaarsprogramma met daarin items over de Kersttraditie, een interview met de Kerstman, wensen van voorbijgangers op straat voor het nieuwe jaar, de grootste Kerstboom van de regio staat in Valkenburg rond de Wilhelminatoren en Harrie Keulen bouwt ieder jaar zijn eigen Kerstdorp in de woonkamer. Tot slot een sfeervol lied gezongen op locatie in Valkenburg door de ‘Junior Star Company’. Dit programma kunt u vanaf dinsdag 10 december zien.
KERNgezondTV In deze negende aflevering gaat basisschool De Krullevaar de ScholenChallenge aan en Sue gaat op bezoek bij de koeien! KerngezondTV ziet u vanaf zondag 8 december.
Wee weurt Oliver? ‘T Mestreechs Volleks Tejater brengt volgend jaar een Maastrichtse variant van de wereldberoemde musical Oliver op de planken. Wij gaan het gehele productieproces op de voet volgen en bespreken in deze aflevering met Peter Noten waar het stuk over gaat en wat er allemaal bij komt kijken. En er wordt gezocht naar een jonge Oliver die mee gaat spelen in de productie.
Mijn Limburgs hart Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Cardiologen uit Limburgse ziekenhuizen ondernemen samen met hun patiënt een activiteit buiten het ziekenhuis om ons een antwoord op deze vraag te geven. Deze week ziet u Twan Tak en Jean van Straaten.
Hoe kunt u TV Valkenburg ontvangen? U kunt TV Valkenburg ontvangen en kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Dat zijn niet de enige mogelijkheden. U kunt ook via uw smartphone of tablet of via uw PC kijken naar alle programma’s en Tekst TV. Ook als u elders dan de gemeente Valkenburg aan de Geul woont.
Nieuwstips? Mail uw nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv
  TV Valkenburg wenst u veel kijkplezier!

 

Woensdag en Zaterdag om 10:00 en om 15:00 uur.
Oranje Top 30
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

Provincie draagt bij aan het André Rieu Estafette Fonds

Twee uur wachttijd om kerstgrot te zien

Volgend bericht →