Promotiecampagne om klanten terug te krijgen

Voorpagina » Toerisme » Promotiecampagne om klanten terug te krijgen

Een door het Valkenburg Ondernemers Collectief, de Koninklijke Horeca Nederland afdeling Valkenburg, de VVV Zuid Limburg, Ruijters Vastgoed bv, enkele reclame- en internetbedrijven en de gemeente ontwikkeld actieplan gaat als basis dienen voor een in fasen uit te voeren promotiecampagne. In de kosten van de eerste fase dient de gemeente € 24.700,- bij te dragen.
“Nu de upgrading zijn voltooiing nadert is het tijd om de mensen uit de eigen stad en daarbuiten kennis te laten maken met het “nieuwe” Valkenburg en “terug” te halen voor regelmatig en/of meerdaagse bezoeken”, aldus het college van B&W in een raadsvoorstel waarover de gemeenteraad op 19 december a.s. een besluit gaat nemen.
Het college constateert dat het centrum van Valkenburg de afgelopen jaren niet altijd even goed bereikbaar was. Iets wat vooral de ondernemers merkten.
Er worden in deze eerste fase flyers en posters ontwikkeld, in gratis bladen gaat reclame verschijnen, de sociale media worden gebruikt, de ondernemerswebsite krijgt een uitbouw, via Stadsparkeren en de VVV komt er een promotiecampagne, en er is voorzien in het aanbieden van gratis Wifi in delen van het centrum.
In het voorjaar van 2017 krijgt de gemeenteraad een voorstel aangereikt voor de promotie na deze campagne.
KLIK HIER om de raadsnota in zijn geheel te lezen.
Foto archief TV Valkenburg © 2016

← Vorig bericht

Gemeente houdt – voorlopig – geld over aan kunstgrasveldaanleg

Storing glasvezel internet in Valkenburg [OPGELOST]

Volgend bericht →