Promoveert Walram naar de derde klasse?

Voorpagina » Toerisme » Promoveert Walram naar de derde klasse?

Komende zondag kan Walram het kampioenschap met bijbehorende promotie naar de derde klasse afdwingen. Voorwaarde is wel dat het thuisduel tegen Hulsberg in winst wordt omgezet. In de resterende drie wedstrijden is de ploeg van Jordy Reneerkens en assistent Dave Bosch dan niet meer in te halen.
Bij een gelijkspel of zelfs nederlaag zijn de resultaten van de ‘concurrenten’ Wijnandia (op 10 punten) en RKASV (op 11 punten) belangrijk. Dan valt de beslissing mogelijk een week later in het uitduel bij het altijd lastige RKVCL.
Alle jeugdspelers en hun trainers worden in tenue verwacht om de eerste ploeg te steunen. Toeters, bellen, trommels en rammelaars zijn die middag onmisbaar. Zelfs vuurwerk is voorhanden. Aan sfeer dus geen gebrek!
Mocht promotie zondag een feit worden, dan starten de festiviteiten na afloop in en rond de kantine. Een DJ en een aantal artiesten zorgen voor een hoog sfeergehalte! Tegen de avond trekken de kampioenen en hun aanhang richting Centrum waar een aantal horecagelegenheden bezocht zal worden.

← Vorig bericht

Rapport Wyckerveste ontvangen en besproken

BOA's vinden bij toeval oranje racefietsen terug

Volgend bericht →