Punt voor voetbalvrouwen Sibbe/Geuldal

Voorpagina » Toerisme » Punt voor voetbalvrouwen Sibbe/Geuldal

Bij hun debuut in de vijfde klasse behaalden de vrouwen van Sibbe/Geuldal het eerste wedstrijdpunt. In Eijsden werd het tegen DVC’16 3-3.
Na vijf minuten hadden de gasten al, door een misverstand in de DVC-defensie, de 0-1 op het bord gezet middels Elke Bekkers. Een bliksemstart dus. Zes minuten later zette diezelfde Elke Bekkers de bal goed voor het doel waar Lisa Janssen met een sliding de bal langs de keepster gleed: 0-2.
De verraste thuisclub trok het initiatief naar zich toe en kreeg zowaar drie kansen op rij maar keepster Danielle Wouters weigerde vooralsnog een tegentreffer toe te staan. Maar tien minuten voor de rust was een dieptepass vanuit het middenveld de gastendefensie te machtig en kon DVC de 1-2 binnen tikken.
Kort na de thee sprintte Lisa Janssen goed door en schoot de bal feilloos in het Eijsdense doel: 1-3. De zege leek binnen handbereik. DVC antwoordde meteen met een tegentreffer (2-3) en Elke Bekkers had de vierde treffer op haar schoen. Ze miste.
Twintig minuten voor tijd was de snelheid van de DVC-spits Sibbe/Geuldal te machtig hetgeen de 3-3 betekende. Met veel inzet kon het eerste puntje in het resterende deel van de wedstrijd vast worden gehouden.
Komende zondag gaat de ploeg op bezoek bij Schimmert.

← Vorig bericht

Sportpas voor de jeugd

Nieuwe transformator voor stroom op Casinoplein

Volgend bericht →