Puntje voor dames VC S.E.C.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Puntje voor dames VC S.E.C.

Dames recreanten verloren hun wedstrijd tegen Voerendaal.Het heeft even geduurd maar tegen VC Heerlen hebben de SEC dames weer eens een puntje gescoord. Na een goede oefenwedstrijd afgelopen donderdag tegen Voerendaal ging men vol vertrouwen van start. In de eerste set kon de Valkenburgse foramtie lang bijblijven echter Heerlen maakte met 19-25 er een einde aan.
De teleurstelling was groot, het zelfvertrouwen zakte weer weg. Via 8-25 en 15-25 kwam Heerlen op een 0-3 voorsprong. In de 4e set wist SEC zich te herpakken en lukte weer veel meer, het vertrouwen groeide.

Via een 21-19 voorsprong werd het ontzettend spannend waarbij beide teams op setpunt kwamen. Uiteindelijk was het SEC die met 27-25 wist te winnen. In ieder geval een opsteker voor de derby tegen Vludoc Nuth die komende donderdag in de Polfermolen gespeeld wordt om 20:00 uur.

De dames recreanten verloren hun wedstrijd tegen Voerendaal met 1-3. Beide teams deden niet voor elkaar onder maar Voerendaal wist steeds met onverwachte balletjes het ritme aan SEC kant te verstoren.

Gegevens zijn aangeleverd door Ruud Janssen van VC SEC

← Vorig bericht

Schamele puntenoogst voor HV Iason.

Night Shopping van Verenigde Ondernemers.

Volgend bericht →