PvdA wisselt van gedachten in Berg en Terblijt aan de Rwaj Keuketoafel

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » PvdA wisselt van gedachten in Berg en Terblijt aan de Rwaj Keuketoafel

Op zaterdag 24 juni 2006 stonden PvdA-D66 klaar met de Rwaj Keuketaofel in
het Winkelcentrum in Berg.
Leden van de partijen nodigden inwoners van Berg uit aan de keuketaofel plaats te nemen voor een kop koffie of koude limonade.
Doel van de Rwaj Keuketoafel is om inwoners juist buiten verkiezingstijd op te zoeken. PvdA-D66 vroegen inwoners of er zaken zijn waar de politiek aandacht aan moet besteden. Meest genoemde punten waren onveilige verkeerssituaties (weg voor Franciscusoord, weg tussen Strabeek en
Houthem, Valkenburgerstraat en aangrenzende straten), achterstallig
onderhoud aan perken en bloembakken en een tekort aan afvalperrons. Oudere kinderen missen speelvoorzieningen voor 10 tot 14-jarigen. Opvallend was dat bijna alle Bergenaren overlast van hondenpoep noemen. Iedereen is het er over eens dat eigenaren zelf de rotzooi moeten opruimen maar men vindt ook dat de gemeente moet ondersteunen met voorzieningen (plaatsen van hondenpoepbakken). PvdA-D66 gaan met deze punten aan de slag.
Binnenkort komt de Rwaj Keuketaofel naar een ander deel van Valkenburg om ook daar met inwoners een kop koffie te drinken en van gedachten te wisselen.

← Vorig bericht

Walram criterium

SP ziet afschaffing van statiegeld op blikjes en flessen niet zitten

Volgend bericht →