Raad accordeert herbenoeming Eurlings.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Raad accordeert herbenoeming Eurlings.

Eurlings kan zijn werk afmaken in zijn geliefde Valkenburg aan de Geul.De voltallige gemeenteraad van Valkenburg aan de Geul heeft unaniem huidig burgemeester Martin Eurlings voorgedragen voor een tweede ambtstermijn ingaande 1 maart 2014. Eurlings zal deze termijn niet helemaal uitdienen vanwege het bereiken van de 70-jarige leeftijd.
De voorzitter van de vertrouwenscommissie, Math. Knubben (CDA), zei tijdens de openbare raadsvergadering dat Eurlings de beste keuze is geweest. Dat heeft hij de afgelopen zeven jaar bewezen. Zijn liefde voor Valkenburg zal niet bij iedereen lof en halleluja krijgen. Hij is de beste keuze voor onze gemeente gezien de ingezette grootse plannen als Centrumplan en de nieuwe aangezette toekomstontwikkelingen zoals de burgerparticipatie in de leefbare kernen.
De vertrouwenscommissie bestond, naast Math. Knubben, uit Jan Vermeer (VVD) en Wim Weerts (AB). De gehele raad gaat akkoord met de aanbeveling van de vertrouwenscommissie om Eurlings te herbenoemen voor een nieuwe ambtsperiode als burgemeester van de gemeente Valkenburg aan de Geul.

Foto Fons Winteraeken, Tv Valkenburg © 2013

← Vorig bericht

Diefstal kunstwerk ‘Broken Lion’ in Kuurpark.

Inbraak gemeenschapshuis in Vilt.

Volgend bericht →