Raadslid Cobben: "Er bestaat niet alleen Valkenburg"

Voorpagina » Toerisme » Raadslid Cobben: "Er bestaat niet alleen Valkenburg"

Gemeenteraadslid Harrie Cobben van de partij Algemeen Belang riep tijdens een interruptie voor de microfoon wethouder Carlo Vankan – eveneens van Algemeen Belang – op om verder te kijken dan alleen Valkenburg.
“Ik verheug me er ook op”, zei Vankan nadat voorzitter Hilde Baaij Harrie Cobben het woord had gegeven. Cobben zei: “Ik wil toch de wethouder vragen om verder te kijken dan Valkenburg. Er zijn ook nog projecten in de kernen van de gemeente. Ik wil u meegeven de Valkenburgerstraat in Berg, Sibbe, IJzeren. Ik zou toch eens goed nadenken bij het samenstellen van de begroting. In die kernen leven ook mensen en die meebetalen.”
Cobben duidde op de al jaren slepende slechte toestand van de wegen in genoemde kernen.
Vankan antwoordde met de woorden: “Ik heb genoten van de bijdrage van de heer Cobben. Hij heeft hartstikke gelijk maar we hebben het vanavond over het Leeuwterrein. En dat ligt toevallig in de kern Valkenburg.” Vankan lichtte de vergadering daarna voor over een voorbereidingskrediet van € 150.000,- voor fase 3 en 4 van de weg door Houthem opgenomen in de begroting.
Foto Algemeen Belang

← Vorig bericht

Oversteekplaats Reinaldstraat blijft

Stilte rond Valkenburgse hotelprojecten

Volgend bericht →