Rabo Vastgoed BV zal alle wellnessplannen managen

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » Rabo Vastgoed BV zal alle wellnessplannen managen

Al in Midden-Limburg succes met zelfde procédé“Wij gaan meewerken aan het opbouwen van het bolwerk Valkenburg” zei ing. R. Boiten, adjunct regiodirecteur van Rabo Vastgoed BV. Daarmee aangevend dat de Valkenburgse Wellnessplannen goede ideeën zijn die vanaf nu gezamenlijk uitgewerkt dienen te worden. “Wij gaan de plannen een structuur geven, faciliteren en verder uitwerken voor de termijn van de komende 10 tot 15 jaar”.
Valkenburg ademt al Wellness, en is zichtbaar onderhevig aan veroudering. Daarom moeten kwaliteit, historische en culturele identiteit versterkt gaan worden” aldus Boiten. Het college is het hiermee eens. Rabo Vastgoed gaat de ontwikkeling aanvoeren. Ze kunnen dat. In Midden Limburg is het project “ruimte voor ruimte” met een investering van € 50 miljoen geslaagd. “Samenwerken is noodzaak” zei Ed Gerritsen.
De Valkenburgse bankdirecteur zei verder dat “alle krachten gebundeld dienen te worden om dit project te laten slagen. Als het lukt, ontstaat een tijd van bloei in Valkenburg. Lukt het niet, pakken anderen het op en heeft Valkenburg het nakijken”.
Deze samenwerking tussen de gemeente en de bank is voor de laatste partij ook uniek. “Het door ons te leveren projectmanagement is uniek” zei Gerritsen.
“Het komende half jaar is voor ons van cruciaal belang”. Burgemeester Nuijtens deelde mede dat het principe verlaten wordt om van pand tot pand zaken te bekijken. “In de toekomst wordt per gebied naar veranderingen gekeken”. In gehouden workshops met deelnemers uit de gemeenschap is het model “Pine & Gilmore” gebruikt waarbij nieuwe product /marktcombinaties ontstaan.
Voorbeelden hiervan zijn het grotfietsen. de streekproducten, beeldverhalen in 3D (met licht en geluid), natuur, ruïne, gastronomie, zorghotel, stoomtrein en kunst in de openbare ruimte. “We gaan het anders doen dan de afgelopen 50 jaar. Met deze mogelijkheden kunnen we een omzetverdubbeling realiseren in de komende 5 jaar”, aldus Boiten.
Zijn motto: “in Valkenburg gebeurd het !”.

← Vorig bericht

Opnieuw eikenprocessierups geconstateerd

Bezwaar tegen erker afgewezen

Volgend bericht →