Raodskalle over transparantie en kernenbeleid

Voorpagina » Nieuws » Politiek » Raodskalle over transparantie en kernenbeleid

Ook wordt er over het profiel van de nieuwe burgemeester gediscussierdZondag 3 december is er weer een raodskalle. Deze keer wil de politieke redactie enkele hete en actuele hangijzers bespreken met enkele nieuwe raadsleden.
De nieuwe coalitie heeft een tweetal hoofdthema’s hoog in haar vaandel staan. Transparantie en kernenbeleid. Zou er met het aantreden van het nieuwe college ook meer doorzichtige politiek gehanteerd worden? Krijgen de burgers meer inspraak mogelijkheden dan voorheen ? Communiceert SP, Transperant en Algemeen Belang beter naar haar kiezers ?
Daarnaast zijn de kernen ook speerpunt van beleid. Wordt er voldoende geïnvesteerd in de kernen? Valkenburg centrum krijgt veel financiële injecties. Hoe zit dat met de omringende dorpen ?
Burgemeester Nuijtens heeft al aangegeven per juni 2007 te stoppen. Wie zal zijn opvolger worden? Aan welk profiel dient de Valkenburgse burgervader te voldoen ? Komt hij (wederom) uit CDA huize of wordt het een SP burgemeester ?
Zondag 3 december praten nieuwe raadsleden onbevangen over deze items. Belangstellenden zijn van harte welkom. Wie de uitzending, die om 11.30 uur begint, wil bijwonen, dient uiterlijk om 11.00 uur aanwezig te zijn in Hotel Tummers (tegenover het station) in Valkenburg.

← Vorig bericht

Zingen voor Valkenburgse Demi

Heren 1 en heren 2 in de race voor promotie

Volgend bericht →