Rapport economische impact WK-Wielrennen openbaar.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Rapport economische impact WK-Wielrennen openbaar.

SP kritiseerd college in behandeling rapport in commissievergadering.Eind februari jl. verscheen het evaluatierapport over de economische impact, de beleving onder de lokale bevolking en de promotionele waarde van het WK-Wielrennen dat van 15 tot 23 september 2012 in Zuid-Limburg werd gehouden.
Opdrachtgever voor de evaluatie is de Provincie Limburg. Het onderzoek is verricht door onderzoekers van de Zuyd Hogeschool, NHTV en Mulier Instituut.

KLIK HIER om het gehele rapport te lezen.

De Valkenburgse SP-fractie heeft het rapport bestudeerd. In de laatste vergadering van de commissie Economie, Financiën en Toerisme van de gemeente Valkenburg aan de Geul werd door het college van B&W een presentatie gegeven van het provinciaal onderzoek naar de gevolgen en resultaten van het WK-Wielrennen.
De SP fractie in de raad van Valkenburg heeft toen aangegeven dat ze het zeer betreurt dat, vooraf aan de presentatie, de commissie het onderzoek niet digitaal toegestuurd heeft gekregen, maar pas achteraf op hun verzoek.
De presentatie was slechts een zeer korte samenvatting en de commissie Economie, Financiën en Toerisme was daardoor niet in staat om dit bespreekpunt volwaardig te behandelen, maar slechts in de gelegenheid tot het stellen van vragen.
De SP-fractie betreurt het dat het gemeentebestuur de raad/commissie niet op een volwaardige manier betrekt bij de beoordeling van dit onderzoek, waardoor het geen onderdeel is voor verbetering van toekomstig beleid.

Reageren? Dat kan via info@tvvalkenburg.nl

← Vorig bericht

Nieuwe parkeerindeling voor weg Broekhem.

Valkenburg aan de Geul 10de in lijst gemeentelijke belasting.

Volgend bericht →