Rattenoverlast in Broekhemse Seringenstraat.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Rattenoverlast in Broekhemse Seringenstraat.

De resultaten van de analyses zijn (nog) niet bekend gemaakt.In de Broekhemse Seringenstraat zijn veel klachten over rattenoverlast. Dat meldde de CDA-fractie tijdens de afgelopen SOB-commissievergadering. "De bewoners van de wijk Broekhem-Noord klagen dat de dieren in woningen
zijn gezien", aldus Jos Lebouille van het CDA. Wethouder Charles van Melsen (AB) bevestigde de problematiek. "De rioolproblemen zitten vooral op de erfgrens tussen gemeentelijke en eigendom van Woningcoöperatie Wonen Zuid. De gemeente pakt haar deel van het probleem op. Contacten met de woningvereniging zijn gelegd", aldus wethouder van Melsen. Camera inspecties hebben inmiddels plaatsgevonden en worden samen met Wonen Zuid geanalyseerd.

De resultaten van de analyses zijn (nog) niet bekend gemaakt. "De bestrijding van de ratten gaat gewoon door", belooft van Melsen. Er wordt rattengif geplaatst in de wijk. Ratten in huis is zeker geen wenselijke situatie en het is daarom belangrijk dat de huiseigenaar en huurder de locaties direct doorgeven aan de gemeentelijke Bel en Herstellijn via tel.nr. 043 609 93 33.

De gemeente kan direct actie ondernemen om de volksgezondheid te beschermen.

Foto Google Earth

← Vorig bericht

Onthulling oorlogsherdenkingsplaquette in Vilt.

HV Iason begint met nieuwe handbalcompetitie.

Volgend bericht →