Rattinee van de Waterratte in Sjin

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Schin op Geul » Rattinee van de Waterratte in Sjin

Een mattinee met optreden van talent uit eigen dorp

Gezien het succes van voorgaande jaren, organiseert Carnavalsvereniging “De Waterratte” uit Schin op Geul op zondag 28 januari a.s. haar vierde matinee onder de toepasselijke naam “Rattinee”. Dit matinee is bedoeld als alternatief voor de vroegere jaarlijkse galazittingen

Vanaf 15.00 uur wordt in gemeenschapshuis ’t Geboew een programma gepresenteerd dat voor een groot gedeelte bestaat uit optredens van talent uit eigen dorp. Het programma duurt tot omstreeks 21.00 uur. Tussendoor treden het damesduo “X-Elle” en de kolderzanggroep “De Bus nao Klumme” voor het voetlicht, terwijl DJ “MAD” en Zaate Hermenie “Akseptabel Gesjravel” voor de muzikale omlijsting zorgdragen.

Natuurlijk is ook aan de kinderen gedacht. Voor hen wordt een speciale kinderhoek ingericht met schminkstand en luchtkussen. Ook is rekening gehouden met de inwendige mens. De organisatie heeft zorg gedragen voor een uitgebreid eetbuffet. Kortom, er is alles aan gedaan om er iets heel bijzonders van te maken.

Voor de kosten hoeft niemand het te laten. De entree bedraagt € 1,50 per persoon en kinderen mogen zelfs gratis naar binnen.

← Vorig bericht

Alternatief plan voor Casimir Ubagslaan en aangrenzende straten

IKL herstelt 11 poelen en leefgebieden

Volgend bericht →