Reactie V.S.P. op open brief kijker TV Valkenburg

Voorpagina » Toerisme » Reactie V.S.P. op open brief kijker TV Valkenburg

De redactie van TV Valkenburg ontving onderstaande brief als reactie op de open brief die VSP onlangs naar TV Valkenburg stuurde. De reactie plaatsen wij integraal.
—————
Geachte heer Schmidt,
Met belangstelling hebben we uw open brief gelezen op TV Valkenburg waarin u niet alleen ingaat op de personen van onze nieuwe partij maar vooral op ons standpunt over het dodelijke incident in Broekhem Noord. Met name het feit dat we gereageerd hebben op dat incident neemt u ons kennelijk kwalijk en u vindt zelfs dat we ons over de rug van een dode man willen profileren.
Wij moeten u bekennen dat we, voordat we deze brief schreven, met hetzelfde dilemma hebben geworsteld en ons de vraag gesteld hebben of het kies in om hierop te reageren richting gemeente. Na een korte discussie binnen onze partij en nadat we alle voors en tegens hebben afgewogen kwamen we toch snel tot de conclusie om het te doen. Het resultaat van deze afweging kunt u lezen in onze brief aan het gemeentebestuur.
Indien we uw gedachte zouden volgen, dus dat het niet fris is om te reageren op incidenten, zou dat betekenen dat de politiek in algemene zin monddood wordt gemaakt. Heeft u zich dezelfde vraag gesteld toen de MH 17 verongelukte waarbij bijna 300 dodelijke slachtoffers te betreuren waren? Heeft u toen ook gedacht dat bij de toespraken van premier Rutte en niet te vergeten de indrukwekkende toespraak van onze voormalige minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans in de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties hiermee goede sier zouden gaan maken?
Met het feit dat u het ons kwalijk neemt geeft u indirect aan dat u kennelijk niet weet waarvoor politiek bedoeld is, namelijk om onder meer misstanden aan de orde te stellen. Uw verwijt van profileringdrang over de rug van een dode man is niet alleen onfris en onsmakelijk maar zegt meer iets over u dan over onze oprechte standpunten.
Ofwel, zoals een Nederlands spreekwoord zegt: Zoals de waard is…..
Valkenburgse Senioren Partij
—–
De redactie van TV Valkenburg neemt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de ingezonden brief. TV Valkenburg geeft kijkers de mogelijkheid om hun mening weer te geven en plaatst uitsluitend de inhoud van de brief. Door plaatsing van deze reactie is de discussie hierover gesloten.

← Vorig bericht

Bewoners renoveren Mariakapel in Vilt

Deze week wordt de vrede gevierd

Volgend bericht →