Ready 1 en 2 handhaven zich.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Ready 1 en 2 handhaven zich.

En Ready 3 misschien.De laatste wedstrijd van het seizoen ontving Ready 1 Nieuwenhagen in eigen huis.
De tegenstander trad aan met slechts 2 spelers, waardoor voor aanvang reeds 3 punten voor Ready waren.
Hier voegde de sterk spelende Mischa Lechanteur nog 2 overwinningen aan toe. Ronald Quadvlieg kon de goede vorm van vorige week niet vasthouden en scoorde helaas niet. Ruud Pessers speelde weliswaar goed, maar kon net niet tot winst komen. De eindstand van 5-5 was voldoende voor handhaving in de 2e klasse.
Ready 2 is deze competitie zwak begonnen, maar begon gaandeweg in vorm te komen. In het begin van de competitie werd nog dik verloren van Sittard, maar deze keer werd stevig tegenstand geboden. Pascal Kabo en Jan Bet wonnen ieder 2 maal en Lucien Cörvers voegde er ook nog een punt aan toe. Met dit zeer verdiend gelijkspel is Ready 2 verzekerd van handhaving in de 3e klasse.
Ready 3 had deze week vrij, maar mag komende weken nog twee maal aantreden. Ook hier ligt handhaving binnen handbereik, al zal men moeten proberen zoveel mogelijk punten binnen te halen.
Ready 4 reisde af naar Weert voor een treffen met Megacles. Stephan Hämer scoorde hier 2 maal en zowel Simone Tossings als Tom Hoogers voegden er ieder een punt aan toe. Eindstand ; 6-4 voor Megacles. Helaas was degradatie uit de 4e klasse voor dit team al niet meer te ontlopen.

← Vorig bericht

Verkiezingscampagne gestart

D1 HV Vilt verpletterd HV Margraten.

Volgend bericht →