Ready 1 en 2 nemen revanche

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Ready 1 en 2 nemen revanche

Beiden op bekend terrein.In eigen huis ontving Ready 1 Koningslust. Werd vorige keer nog dik verloren, deze keer nam Ready revanche en won verdiend met 7-3.
Mischa Lechanteur was de man van the match met een hattrick. Ronald Quadvlieg scoorde 2 maal, Ruud Pessers haalde ook een overwinning binnen en het dubbel was punt nummer 7. Deze overwinning was belangrijk voor lijfsbehoud in deze klasse.
Ready 2 speelde een thuiswedstrijd tegen Kluis. En ook Ready 2 nam revanche voor de nederlaag van de vorige ontmoeting met deze tegenstanders.
Pascal Kabo en Jan Bet scoorden ieder 2 punten. Lucien Cörvers won een maal en het dubbel was goed voor de winst voor Ready. eindstand; 6-4 voor Ready.
Voor Ready 3 viel de balans helaas naar de verkeerde kant. Na een vorige overwinning, kon men nu net niet tot winst komen. Freddy Tossings scoorde 2 maal, Guus Rouwette en Leo Dorren ieder een maal. Eindstand 6-4 voor Vijlen. Ready 4 verloor met 7-3 van Minor. Miranda Cörvers, Chrit van Tol en Stephan Hämer wonnen allen een partij.

← Vorig bericht

Kleijnen's uithaal naar Transperant

Sibbe MC speelt voortreffelijk weekend.

Volgend bericht →