Ready 1 wint overtuigend van Brunssum.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Ready 1 wint overtuigend van Brunssum.

Ready 2 handhaaft zich.Ready 1 speelde tegen Brunssum. Voor handhaving in deze klasse was winst noodzakelijk. Ronald Quadvlieg en Lucien Cörvers scoorden beiden een fraaie hattrick. Mischa Lechanteur wist ook nog 2 overwinningen er aan toe te voegen en het dubbel viel eveneens gunstig uit voor Ready. Hiermee heeft Ready goede zaken gedaan en stijgt men op de lijst naar de veilige middenmoot. Ready heeft nog 3 wedstrijden in het vooruitzicht de komende weken. Eindstand 8-2 voor Ready.
Ready 2 speelde tegen Kluis. Man in vorm was Guus Rouwette met een hattrick. Chrit van Tol won 1 maal en het dubbel maakte het gelijkspel compleet. Met nog 1 wedstrijd voor de boeg is dit team verzekerd van handhaving in de 3e klasse. Eindstand 5-5.
Ready 3 speelde tegen Vijlen. Stephan Hämer won 2 maal en Freddy Tossings 1 maal. Helaas kon Tom Roebroeck er geen winst aan toevoegen. Met nog 1 wedstrijd te gaan wordt het voor dit team, ondanks de overwinning van vorige week, een zware dobber om degradatie te ontlopen. Eindstand 7-3 voor Vijlen.
Ready 4 had deze week vrij. Zij spelen volgende week een derby tegen koploper Sibbe.

← Vorig bericht

Kevin Pouw en Harrie Lebouille nieuwe Koningen.

Heren 3 Sibbe MC kampioen in de vijfde klasse.

Volgend bericht →