Ready 2 stunt tegen koploper

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Ready 2 stunt tegen koploper

Eindstand 6-4 voor Ready 2.Ready 1 ontving kampioenskandidaat Succes. Ook deze keer was Succes een maatje te groot voor Ready. Er werd met 7-3 verloren. De punten werden binnengehaald door Mischa Lechanteur met 2 overwinningen en Ruud Pessers scoorde ook eenmaal. Gerda Pessers kwam niet tot winst.
Ready 2 ontving eveneens de kampioenskandidaat Sempre Avanti. Vorige keer was er nog groot verlies, maar deze keer zorgde men voor een grote stunt door de gedoodverfde winnaars naar huis te sturen met verlies. De 6-4 winst voor Ready, dankzij 2 zeges van zowel Lucien Cörvers, als Jan Bet, 1 winstpartij van de jarige Piet Frijns en het dubbel, was dan ook zeer verdiend.
Ready 3 reisde af naar Weert voor een treffen met Megacles. Helaas kon men hier geen vuist maken en werd dik verloren. Alleen Freddy Tossings wist de eer te redden. Leo Dorren en Pedro Noteborn konden niet tot winst komen. Eindstand 9-1 voor Megacles.
Ook Ready 4 had een uitwedstrijd. Hun wachtte een zware wedstrijd in Brunssum. Hier werd met 8-2 verloren. Tom Hoogers en Stephan Hämer sprokkelden beiden 1 punt binnen. Chrit van Tol kon niet tot winst komen.

← Vorig bericht

World Fair Trade Day op 9 mei.

Sibbe MC had matige Paaszaterdag.

Volgend bericht →