Ready 3 ging hard onderuit tegen Brunssum.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Ready 3 ging hard onderuit tegen Brunssum.

En verspeeld daarbij het kampioenschap?Ready 1 speelde tegen Landgraaf. Mischa Lechanteur won 2 maal en Ruud Pessers wist er 1 punt aan toe te voegen. Stephan Hämer kwam niet tot winst. Eindstand 7-3 voor Landgraaf.
Ready 2 speelde tegen Westa. Jeroen de Boer ver-raste weer vriend en vijand en scoorde een bijzonder knappe hattrick. Jan Bet scoorde 1 punt en het dub-bel was eveneens voor Ready. Pascal Kabo kwam niet tot winst. Eindstand 5-5.
Ready 3 ging hard onderuit tegen Brunssum. Waar vorige keer nog een fraaie zege werd binnengesleept, waren nu de druiven zuur. Guus Rouwette en Pedro Noteborn scoorden ieder 1 maal en het dubbel was ook voor Ready. Leo Dorren kwam niet tot winst. De overwinning ging naar Brunssum met 7-3. Met deze grote nederlaag wordt het zwaar om het kampioenschap te behalen. De nummer 2 Falco heeft hetzelfde aantal punten, waardoor een onderlinge confrontatie de beslissing moet brengen.

Ready 4 speelde tegen kluis. Chrit van Tol en Tom Roebroeck wonnen ieder 1 partij en het dubbel was nummer 3. Kaj Nelissen kwam niet tot winst. Eindstand 7-3 voor kluis.

Ready 5 speelde hun wedstrijd ten Vijlen al van de week. Hier werd een mooie 9-1 winst behaald, dankzij een hattrick van Simone Tossings en Miranda Willems. Ruben Cörvers won 2 maal en het dubbel was ook voor Ready.

Gegevens zijn aangeleverd door Gerda Pessers van Ready Broekhem.

← Vorig bericht

Heren 1 eindigt op tweede plek in klassement.

Asfaltering halfverharding op Th.Dorrenplein deze week.

Volgend bericht →