Ready 3 grijpt net naast de titel.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Ready 3 grijpt net naast de titel.

Ready 2 verloor tegen kampioen Kerkrade maar handhaafde zich.Ready 3 kende een vliegende start aan het begin van de competitie, maar gaandeweg ging een beetje de vaart eruit. Tegenstander Falco daarentegen krabbel-de naar een minder begin sterk terug en zo stonden beiden teams met een gelijk puntenaantal tegenover elkaar om te spelen voor het kampioenschap.
Falco startte voortvarend en wist een 5-2 voorsprong op te bouwen. Ready krabbelde terug naar 5-4. Pedro Noteborn zorgde voor een spannende afsluiter door terug te komen van een 2-0 achterstand tot 2-2.
De 5e game moest de beslissing brengen. Hier moest Ready de meerdere erkennen in Falco. De game, de wedstrijd en het kampioenschap ging nipt verloren. Guus Rouwette scoorde 2 maal, Leo Dorren 1 maal en het dubbel was nr. 4. Pedro Noteborn kwam, ondanks goed spel, niet tot winst. Eindstand 6-4 voor Falco.
Ready 2 speelde tegen kampioen Kerkrade. Jeroen de boer, Jan Bet en Lucien Cörvers wisten allen een punt binnen te halen. Eindstand 7-3 voor Kerkade. Ready 2 heeft zich goed weten te handhaven in de 3e klasse.
Ready 4 speelde tegen Vijlen. Hier werd een fraai gelijkspel behaald , dankzij een hattrick van Chrit van Tol en 2 zeges van Tom Roebroeck. hiermee heeft men zich weten te handhaven in de 4e klasse.
Ready 5 speelde tegen Merkelbeek. Ruben Córvers, Peter Wong en Miranda Cörvers wisten allen een punt te behalen, waardoor de eindstand een 7-3 overwinning voor Merkelbeek was.

Dit waren de laatste wedstrijden van Ready voor deze competitie. De nieuwe competitie start in september a.s.

De gegevens werden aangeleverd door Gerda Pessers van Ready Broekhem.

← Vorig bericht

Heren 2 handhaaft zich na zinderde eindsprint.

Beschermheer wordt koning Oude Nobele schutterij.

Volgend bericht →