Ready 3 nu op kampioenskoers.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Ready 3 nu op kampioenskoers.

Ready 1 wint van Kluis met 6-4.

Ready 1 ontving Kluis. Mischa Lechanteur scoorde weer een hattrick. Stephan Hämer scoorde ook fraai 2 zeges. En het dubbel werd eveneens een Readypunt. Ruud Pessers had zijn dag niet en wist niet tot scoren te komen. Eindstand 6-4 voor Ready.
Ready 2 speelde tegen Vijlen. Jeroen de Boer scoorde 2 maal en Lucien Cörvers 1 maal. Ook deze keer kwam Jan Bet niet tot winst. Eindstand 7-3 voor Vijlen.
Ready 3 speelde tegen Landgraaf een goede wedstrijd. Dankzij een hattrick van Chrit van Tol, 2 zeges van Guus Rouwette, 1 winstpartij van Pedro Noteborn en het dubbel, stond er een fraaie 7-3 overwinning op het scorebord. Naaste concurrent Minor wist nog 2 puntjes dichterbij te kruipen, zodat het voor het kampioenschap spannend zal blijven tot de laatste wedstrijd. Dan treffen de nummers 1 en 2 elkaar in een wederzijds duel.
Ready 4 speelde tegen koploper Panningen. Tom Roebroek won 2 maal en Kaj Nelissen scoorde ook 1 maal. Eindstand 7-3 voor Panningen. Voor dit team ligt degradatie op de loer.
Ready 5 speelde tegen Destatec. Simone Tossings en Miranda Willems scoorden ieder 2 maal. Ruben Cörvers won 1 partij, waardoor de wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Gegevens zijn aangeleverd door Gerda Pessers van Ready Broekhem.

← Vorig bericht

Heren 1 van Sibbe MC verliest van Brunssum.

HV Vilt dames 1 verloren in Valkenswaard.

Volgend bericht →