Ready 4 blijft scoren.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Ready 4 blijft scoren.

Ready 1 verloor nipt van Panningen.Ready 1 had deze keer een verre uitwedstrijd in Panningen. Mischa Lechanteur speelde weer als vanouds sterk en scoorde een hattrick. Lucien Cörvers voegde er 1 punt aan toe, waarmee de eindstand bleef steken op een nipte 6-4 nederlaag .

Ready 2 wist een verdienstelijk gelijkspel eruit te slepen tegen kluis. Deze keer was Chrit van Tol niet te kloppen en scoorde een hattrick. Guus Rouwette scoorde 1 maal en het dubbel maakte de 5 compleet.

Ready 3 speelde tegen Landgraaf. Stephan Hämer scoorde 2 maal, Jan Bet 1 maal en het dubbel was Readypunt nummer 4. Eindstand 6-4 voor Landgraaf.

Ready 4 speelde tegen Vijlen een sterke partij. Miranda Willems was onverslaanbaar en scoorde een hattrick. Peter Wong won 2 maal , Richard Mensch 1 maal en het dubbel was eveneens voor Ready. Eindstand; 7-3 voor Ready.

Ready 5 mocht aantreden tegen Armada. Deze keer hervond Freddy Tossings zijn vorm en scoorde een hattrick. Helaas bleek hij de enige speler in vorm te zijn en bleef de teller steken op een 7-3 nederlaag.

Gegevens zijn aangeleverd door Gerda Pessers van TTV Ready.

← Vorig bericht

Prima start competitie voor VC S.E.C. teams.

HV IASON-teams winnen uitwedstrijden.

Volgend bericht →