Ready komt sterk uit de startblokken.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Ready komt sterk uit de startblokken.

Broedermoord door Ready 4Met winstpartijen van Ready 1 en 3 heeft de Valkenburgse tafeltennis-vereniging een goede start in de competitie gemaakt.
Ready 1 speelde een spannende thuiswedstrijd tegen Sittard en hield zich goed staande in de 2e klasse. Mischa Lechanteur en Lucien Cörvers wonnen ieder 2 partijen. Jeroen de boer scoorde 1 maal en het dubbel zorgde voor de fraaie 6-4 overwinning.
Ready 2 speelde tegen Heerlen. Leo Dorren behaalde 2 overwinningen, Chrit van Tol 1 en het dubbel was het 4e punt. De teller bleef zodoende net steken op een kleine nederlaag; 6-4 voor Heerlen.
Ready 3 speelde tegen Brunssum. Jan Bet was onverslaanbaar en scoorde een hattrick. Stephan Hämer en Tom Roebroeck behaalden ieder 2 overwinningen en het dubbel was eveneens voor Ready. Eindstand: 8-2 voor Ready.
Ready 4 en Ready 5 speelden in deze eerste competitiewedstrijd tegen elkaar. Ruben Cörvers scoorde met een hattrick de enigste punten voor Ready 5. Peter Wong, Richard Mensch en Tom Hoogers, van Ready 4, behaalden ieder 2 punten. En het dubbel was ook voor Ready 4. Eindstand; 7-3 voor Ready 4
Gegevens zijn aangeleverd door Gerda Pessers van Ready Broekhem.

← Vorig bericht

Wisselvallige competitiestart HV Vilt/Be Quick.

Zaterdag feestelijke start 'Beste Winkel in 2013'.

Volgend bericht →