Readyteams 4 en Ready 5 scoren goed.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Readyteams 4 en Ready 5 scoren goed.

Ready 1 verloor van het sterke Landgraaf: 6-4.

Ready 1 speelde tegen het sterke Landgraaf. Mischa Lechanteur was niet te kloppen en scoorde een hattrick. Verder was het dubbel ook voor Ready, maar bleef de teller helaas steken op een kleine 6-4 nederlaag. Lucien Cörvers en Ruud Pessers konden er helaas geen overwinning aan toevoegen. Eindstand 6-4 voor Landgraaf.
Ready 2 Kreeg ook al een sterke tegenstander voor de kiezen, Sittard. Hier wist Guus Rouwette de eer te redden. Pedro Noteborn en Chrit van Tol konden helaas geen winst naar zich toe trekken. Eindstand 9-1 voor Sittard.
Ready 3 ontving Elsloo. Hier was deze keer Jan Bet de sterkste speler met 2 overwinningen. Stephan Hämer scoorde 1 maal en het dubbel was voor Ready. Kaj Nelissen kwam niet tot scoren. Eindstand 6-4 voor Elsloo.
Ready 4 mocht op bezoek gaan bij ’t Belke uit Belfeld. Met een fraaie 7-3 overwinning was het een plezierige terugreis. De overwinningen waren mooi verdeeld door Miranda Willems, Tom Hoogers en Peter Wong; ieder won 2 maal en het dubbel viel ook gunstig uit voor Ready. Eindstand 7-3 voor Ready
Ready 5 ontving Vijlen. En ook hier kon men een overwinning vieren. Freddy Tossings speelde sterk en scoorde een hattrick. Michel van Etten toonde ook vorm en won 2 maal. Ruben Cörvers bleef steken op 1 overwinning. Eindstand 6-4 voor Ready.

Gegevens werden aangeleverd door Gerda Pessers, van Ready Broekhem.

← Vorig bericht

Mega-overwining voor HV Vilt/Be Quick.

HV IASON dames 2 wint van Venlo 3.

Volgend bericht →