Geen reclameborden op kassagebouw

Voorpagina » Toerisme » Geen reclameborden op kassagebouw

Het plaatsen van reclameborden op het dak, tegen de voorgevel, in een vlaggenmast van het kassagebouw van de Gemeentegrot en het plaatsen van een reclamebord op het dak van het gebouw Cauberg 2 is door het gemeentebestuur geweigerd.
TV Valkenburg melde begin april dat The Cave Experience twee reclameborden zonder vergunningsaanvraag heeft geplaatst op privé- en gemeentelijk eigendom. Lees hier https://tvvalkenburg.tv/nieuws/gemeente-handhaaft-eigen/ nogmaals het artikel.
De raadsadviescommissie voor Stedelijke Ontwikkeling en Beheer was zeer verbaasd dat er niet handhavend is opgetreden, mede ook daar de stadsarchitect omtrent de illegaal geplaatste borden vermeld had in zijn jaarverslag. KLIK HIER om het artikel nogmaals te lezen.
Het gemeentebestuur heeft op 30 juni jl. besloten om de omgevingsvergunning omtrent het mogen plaatsen van de reclameborden te weigeren. Dit is de volledige tekst:
Weigering omgevingsvergunning
Voor:
het plaatsen van een reclamebord op het dak van het kassagebouw
bij de gemeentegrot;
het aanbrengen van reclame tegen de voorgevel van het kassagebouw
bij de gemeentegrot;
het aanbrengen van reclame in een vlaggenmast voor het kassagebouw
bij de gemeentegrot;
het plaatsen van een reclamebord op het dak van het gebouw gelegen op
het perceel plaatselijk bekend Cauberg 2.
Locatie: kadastraal bekend gemeente VKB01, sectie B, nummer 2773,                                 plaatselijk bekend Cauberg 4  Valkenburg en op het perceel kadastraal                                   bekend VKB01, sectie B, nummer 1997, plaatselijk bekend Cauberg 2                                    Valkenburg.
Ontvangen: 11 april 2016
Datum besluit: 30 juni 2016 (OV 2016-229 en DMS 09944971, verzonden 30 juni 2016).

← Vorig bericht

Pand Oosterweg drie maanden dicht

'Super Glide' financiën voor ander evenement. Maar welk?

Volgend bericht →