Reconstructie rijksweg Berg – Vilt

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Reconstructie rijksweg Berg – Vilt

Kan pas starten in 2010Tijdens de dinsdagavond gehouden commissie SOB vergadering heeft de verkeersdeskundige van de Provincie Limburg, dhr. Luijten, bekend gemaakt dat de Kleine Heideweg in principe toch afgesloten wordt.
Dit is het resultaat van overleg tussen Luijten en wethouder Kleijnen (SP). De reconstructie van de rijksweg kan, op zijn vroegst, in 2010 van start gaan.
Luijten presenteerde in de commissie een conceptplan. Dit betekent dat er nog zaken verandert kunnen worden. Diverse commissieleden braken een lans voor het openhouden van de Kleine Heideweg en afsluiten van de andere weg die op de Rijksweg uitkomt.
“Daarover kan gepraat worden” zei Luijten. Verder komt er rijbaanscheiding, enkele middengeleiders en laanbeplanting. Ter hoogte van het tuincentrum komt een rotonde waarbij de Grote Straat iets verder van de huizen komt te liggen. De wegen die op de Rijksweg aansluiten worden met een verhoging gescheiden van die Rijksweg.
Opmerkelijke verandering is verder de aansluiting bij de Vinkenweg. Alleen die weg zal op de Rijksweg aansluiten, de Meesweg krijgt geen toegang.

← Vorig bericht

Huldiging van succesvolle zwemmers

Gemengd Kerkelijk zangkoor Monulphus en Gondulphus zoekt dirigent(e)

Volgend bericht →