Recordbedrag handtekeningenbord 54ste Goldrace

Voorpagina » Toerisme » Recordbedrag handtekeningenbord 54ste Goldrace

Er is in totaal € 4038,- op een veiling geboden voor de handtekeningenborden waarop de deelnemers aan de Amstel Goldrace hun handtekening plaatsten, geboden. Het geld gaat naar het Ronald McDonald Kindervallei in Houthem.

B&S Natuursteen en STR International Logistics en Warehousing

In het hospitality paviljoen konden de VIP-gasten middels veilingkaarten een bod uitbrengen op het dames- en heren handtekeningenbord. De opbrengst wordt elk jaar in zijn geheel gegund aan het goede doel: Ronald Mc Donald Kindervallei.
Na het in ontvangst genomen te hebben van alle veilingkaarten met de daarop geboden bedragen, bleek het hoogste bod voor het dames- én heren handtekeningbord te zijn uitgebracht door dezelfde organisatie. J. Booij en R. Haast brachten namens B&S Natuursteen en STR International Logistics een bod uit van € 2019 op het herenbord en ook € 2019 op het damesbord. Nog nooit eerder was de opbrengst van beide borden samen zó hoog.
Ronald McDonald Kindervallei is een vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds waarbij kinderen met een beperking of langdurige ziekte samen met hun familie kunnen genieten en op adem kunnen komen. In een sprookjesachtige omgeving kunnen zij in een aangepast vakantieappartement er ook ‘even helemaal tussenuit’.
Foto’s Amstel Goldrace
 

← Vorig bericht

Kunstwerkt met Henri Ritzen

ZVV de Kilo speelt promotiewedstrijd

Volgend bericht →